Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányoznak a beszélgetéseink. Mit tegyek?
Jobb így, majd elmúlik,ha beesik neked is a nagyon nagy ő.
Mi lehetne a másik lehetőséged? Belemész a 18+ os játékába. Te is tudod a választ.
Csak hiú ábrándokat kergettél volna ezzel az emberrel ha kapcsolatban maradsz vele, és elvette volna az idődet feleslegesen, míg neki lett volna gyerekek, feleség, te meg csak siránkoztál volna....
Szar dolog ez tudom, de ebből csak sírás lett volna a végén így is úgy is.
Határozottan jobb. Volt már tapasztalatom ilyesmiben sajnos. Amíg képben van, nem veszel észre olyan lehetőségeket, amiket kár elmulasztani. Utólag meg hiába fáj utánuk a fejed.
Eleinte borzalmasan rossz, hiányzik, őt keresed mindenhol, de idővel egyre könnyebb. Én már tartom a kapcsolatot azzal a sráccal, szigorúan barátilag, és már nincsenek is olyan érzéseim irányába. Ő néha panaszkodik, amiért nem találkozunk annyit, nem beszélgetek már vele úgy, de az igazság az, hogy úgy érzem "kinőttem" őt. Más szemmel nézek rá, mint annak idején, és már semmi vonzót nem találok benne.
Plusz azóta van egy csodás párom, akiért minden nap hálát adok, és a kapcsolatunk is remek.
Szóval én azt tanácsolom, hogy menj előre, és ne nézz hátra, mert csak így fejlődhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!