Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk inkább a félénkebb vagy a magabiztosabb lányokat kedvelitek? és melyiket miért? (:
18:56-os vagyok.
Régen nagyon csendes,visszahúzódó voltam,szinte mindentől féltem.
Bekerültem a középsuliba és úgy érzem minden megváltozott.Nagyon jól érzem magam ott:) Teljesen megváltoztam.
Mosolygós,jókedvű lány lettem,van önbizalmam,szívesen ismerkednék.
Érdekes,hogy amikor félénk voltam nem nézett rám egy pasi se,most,hogy magabiztos vagyok se érdeklem a fiúkat.
Nem gondolom,hogy gyönyörű vagyok,bár csúnya sem vagyok,inkább átlagos.De ezt próbálom ellensúlyozni az öltözködésemmel és a belsőmmel.Eddig még nem volt szerencsém.
Mellesleg itt,a neten nagyon könnyen osztják az észt és azt mondják,hogy a normális,megértő fiúk/lányok jönnek be nekik.Mégis az életben rengeteg olyat látni,hogy egy normális lánynak egy k.csög,nagyképű,vagyány csávó kell és fordíva.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!