Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek jött velem össze, ha nem tetszem neki úgy, ahogy vagyok?
Szerintem félreérted és túlgondolod.
Könnyen lehet hogy azért mondja hol van még rajtad kis plusz mert tudja hogy le akarod adni.
Próbál segíteni hogy mely részre koncentrálj.
Ráadásul, ha azt emeli ki hogy itt-ott van pici plusz azzal együtt azt is mondja hogy mindenhol máshol tökéletes vagy ;)
Szerintem meg csak egy büdös bunkó!
Biztos nem maradnék vele a helyedben, keressen egy bambanőt!
Te meg keress olyan pasit, aki így lát szépnek!
Velem ugyanezt csinálta a volt pasim, bár èn nem voltam duci, a combom vaskosabb egy kicsit, meg hiába voltam a 172 cm-hez 58 kg, bokám sosem volt. :D ès folyamatosan mondta amikor szoknyában voltam, hogy minek mutogatom a csülkeimet stb. Hamar otthagytam, mert rájöttem, hogy csak az önbizalmamat akarja lerombolni, pont a saját kisebbségi komlpexusa miatt, hogy nehogy azt gondoljam, hogy kellek másnak is. Aztán miután lekoptattam majd' fél évig futott utánam és a "csülkeim" után. :D
Gondolom a párod sem tökèletes, mondd meg neki, hogy majd leadod ha ő is kezd valamit a hatalmas orrával pl. :D
De sztem keress mást, olyat aki szeret és tisztel. Annak akkor is tökéletes leszel ha kövér vagy vagy sánta vagy 2 fejed van. ;)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!