Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes szépségű nőtársaim! Tapasztaltátok már, milyen naivak a férfiak néha?
Bez@rás néha komolyan mondom, hogy egyesek mit hisznek természetes szépségnek.
Pl. egy lány aki penge vékonyra szedi a szemöldökét, azt hitte róla a barátom, hogy természetesen olyan, mert "mindig ilyen volt neki".
A lángvörös hajat természetes hajszínnek hiszi egyik-másik hapsi, meg a szőke hajakat is.
A szilikon mellet, ha nem óriási, nem nagyon ismerik fel.
Aztán gyakori eset hogy ott van egy agyon vakolt nő, akin "nincs smink".
Gyanítom hogy egyesek a szolid műkörmöt, műszempillát, és szolis bőrt is természetes szépségnek veszik.
Hát biztos vannak ilyenek, de nálam a természetes az tényleg természeteset takar.
PL hajat egyértelműen látom, hogy milyen a festett, és milyen a nem festett. Na a vakolást meg rühellem, az már a gumibaba kategória.
A szolis bőrt meg szintén nem bírom, az csak a ribizliségi faktort növeli.
Zapdos.
Nem szedem a szemöldököm csak egy-egy szálat havonta ha távol nő. Szőrtelenítek, hajamat sosem szárítom be, igen, főleg nem vasalom. Tudod szeretem az egészséges hajat. Parfümöt természetesen használok.
És ezzel így természetes szépségnek vallom magam. Alkalom adtán használok szemsminket.
Tényleg nincs hozzá szemük. Mivel nem tudják hogyan lehet elérni hasonló eredményeket nem veszik észre csak a végterméket.
Fordított esetben is előfordul a tévedés. Szép erős, hosszú körmeim vannak amiket szeretek festegetni. Volt aki megkérdezte, hogy mennyit költök havonta műkörömre mert hetente más dizájn van rajtuk. Egy nő meg rögtön látja, hogy csak ki van festve.
Hát én természetes vörös nő vagyok és 10-emberből 9-ezt nem mondja meg!
A tizedik is maximum sejti....
-de ez csak téged izgat ennyire kérdező...a pasik nem bonyolítják ezt tùl!
Én is észrevettem már, hogy a festett vöröset és a festett szőkét valódinak hiszik. :D még azt is, amiről üvölt, hogy festve van.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!