Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Kérlek titeket, őszintén. Melyiket választanátok, ha az alábbi lehetőségeitek lennének?
1. Szereted a fiút akivel együtt vagy négy éve, de nagyon mások vagytok, rögös úton jutottatok el idáig. A fiúnak nehezek az anyagi körülményei, saját vállalkozása van, azt csinálja amit szeret. Ugyanakkor, az anyukája betegsége miatt részben hozzá van láncolva, a mama folyamatos ellátásra szorul, így ez is a jövőtök része lenne valamilyen formában. Néha vannak azért vitáitok is...
2. A sráccal 10 éve baráti kapcsolatban, nagyon szereted őt, barátilag, komolyabb, téged érdeklő témákról tudtok beszélgetni, és egyébként jóképűnek, jó pasinak tartod. Kiderül, hogy akar tőled többet barátságnál. A családja neki is...nehéz ügy, egyetemre jár és kisebb-nagyobb melókat vállal mellette.
3. Az exetek idősebb az előző két srácnál, egy hónapig voltatok együtt, rossz időben találkoztatok egymással. Jól fizető munkahelye van, rövid időn belül lehetőségetek lenne összeköltözni, komolyabb terveket szövögetni. Nagyon kedveled a személyiségét, külsőre viszont annyira nem jön be. Szeretné újra megpróbálni veled.
Mindhárom fiúról elmondható, hogy kedves, figyelmes veled, jó a humora, és eléggé romantikus.
A lány egyébként 22 éves, ha ez számít, egyetemre jár, tanári pályára készül.
Én az egyik vagyok a három srác közül.
Tehát, melyiket választanátok?
Hát ez elég komplikált, abban csatlakozom az előttem szólókhoz, h kívülállóként a legjobb a lánynak egyedül
az első pasi esetében, ha nem a megcsalás miatt hagyná el, hanem mert komplikált a mamával a szitu, az gáz (ha gyerekük lenne, és esetleg sokat beteg, azt is faképnél hagyja, mert problémás? az embereknek fel kell nőni a kapcsolatokhoz és a felelősségvállaláshoz)
2. pasi: ha 10 évig nem történt semmi... hát azt is nehezen hiszem el h a barátot hirtelen megszállta a szentlélek és rájött, h neki nagyon is tetszik a barát(nője)... felejtős, ez nagy valószínűséggel halott ügy lenne, amire a barátság is rámehet
3. pasi: vmiért csak szétmentek, annak oka volt. ami lehetőség lenne benne, h már van biztos egzisztenciája, a tipikus esete h jólesik ha a pasi pénzes. hosszútávon azt hiszem ez is felejtős...
Először is, eleve nem jönnék össze olyannal, akivel nagyon mások vagyunk, egyszerűen úgy érzem, egy ilyen kapcsolat nekem nem működne. 4 évig pláne nem. És nem az anyuka a legnagyobb probléma, mert két összetartozó ember, akik hasonlók, ezt meg tudják oldani, hiszen bárkivel előfordulhat, hogy a szüleit idős korban mondjuk ápolni kell. Itt a legnagyobb probléma az alapvető különbségek. Szóval nálam az első eset fel sem merülne, mert el sem jutnánk idáig.
A második eset akkor működne, ha én is többet éreznék barátságnál, de ha nem érzek többet, akkor ez 10 év után sem fog hirtelen megváltozni. Speciel van egy jó ismerősöm, akivel barátilag jóban vagyunk, és vele el tudnék képzelni többet is, de azért nincs több, mert neki akkor lett barátnője, amikor megismertem, így akkor fel sem merült, ez a kötődés később alakult ki, de elfogadtam a helyzetet, és nem zavartam be. Ha mégis másképp kell lennie, akkor ő majd lép.
Soha nem voltam olyannal, aki nekem ne jött volna be külsőre, szóval ez sem opció. Nem kell Adonisznak lenni, erről szó sincs, de nekem igenis fontos, hogy számomra kívül-belül vonzó legyen a partnerem. Akkor is, ha mások szerint ízlésficamos vagyok. Tehát nekem tetszenie kell a külsejének is. Így nem jutnék el párkapcsolatig olyannal, aki nekem nem tetszik külsőre. Tehát nekem ez sem merülne fel.
A legtöbb esély az én esetemben talán még a 2. verziónál van, de fentebb írtam, hogy milyen esetben. Na most ha az az eset sem áll fenn, akkor számomra ez a 3 variáció egyszerűen nem létezik.
Ha 3 pasi lenne kepben nalam,nem valasztanek.Nem munkahely es csaladi hatter alapjan valasztok es semmi jora nem vezet ha a csaj nem dolgozza fel az elozo kapcsolatait es osszebutorozik valaki massal csak mert sok a kozos tema vagy jobban keres,jobb kepubb mint az aktualis.
Te vagy a 2.pasi, nyilvan a megerto barat szerepeben tetszelegve es neked mondja el h mi van az aktualis kapcsolataval es h beprobalkozott nala az ex.Szerintem ha 10evig nem gerjedt rad,meglepo fordulat lenne ha epp most,ilyen zurzavaros idoszakban te lennel a befuto.
3.-nak adnék még egy esélyt. Ha csak az időzítés volt rossz talán működhet.
A 2. kéznél van, de nem hiszem hogy kapcsolatot kezdenék vele. A barátaim nem véletlenül a barátaim. Ha x év ismertség után sem éreztem iránta gyengédebb érzéseket akkor fölöslegesnek érezném a kapcsolattal való próbálkozást.
Az 1. bukott sztori.
Nekem kellene tudnom, hogy az 1. esetében mégis min vitatkoztak az anya ápolásával kapcsolatban. Mert nem mindegy. Ha pl. az anya ápolásának van teljesen alárendelve a kapcsolat, és a pasasnak annyiban lenne rám ideje, hogy megdug, ha kanos, de amúgy semmi programot nem tudunk szervezni, az gáz.
Mindenesetre a 3 közül a 2. az, akivel a leírtak alapján megpróbálnám. Az ex felejtős, ha nem vonzódom hozzá fizikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!