Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Nektek tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Nektek tetszik egy ilyen lány?

Figyelt kérdés
Olyanok, akik bakancsban vannak legtöbbször és fekete ruhákban, de szeretnek azért nőiesen is öltözködni, szeretik a rock zenét és kicsit visszahúzódó személyiségük van, tehát nem az a tipikus buliba járós fajta.

2016. szept. 10. 21:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha az animéket is szereti akkor jöhet :D
2016. szept. 10. 21:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Mivel én magam is ilyen vagyok ezért igen. 25/F
2016. szept. 10. 21:58
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
A bakancs, a rock zene nem jön be, a többi igen, így talán lenne esélye nálam. Este csak fürdés után masszíroznám meg a lábát!
2016. szept. 10. 22:08
 14/18 anonim ***** válasza:

A rock zene tetszik. A bakanccsal sincs gond télen, de 40 fokban tényleg büdös lesz az ember lába. Ismerek ilyen jellegű lányokat, mind frusztráltak.

Egy nőben olyat keresek, aki bejön és nőies. Szóval nem, ilyen lánnyal nem járnék.

2016. szept. 10. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. szept. 10. 22:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten tetszenek az ilyen lányok.

Egyébként pedig nem kellene másnak a véleményére adni, ha jól érzed azt amiben vagy akkor teljesen mindegy ki mit gondol. Just my 2 cents...

2016. szept. 10. 23:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdés lényege:Nektek tetszik,ilyen lány aki egyedi különleges?

Válasz: Nem, mert ilyen tipikus lányból van rengeteg a világban.

2016. szept. 11. 10:08
 18/18 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Nem...Az ilyen stílusu nőkkel engem pillanatok alatt ki lehetett üldözni a világbol mindig is...
2016. szept. 11. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!