Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lányok, ti önbizalomhiányosak vagytok?
Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 21:03
11/15 anonim válasza:
Eleg bunko vagy.. mi az h szurke kisegèr? Az alacsony nok nagyon izgalmasak. Menyasszonyom is az, van ombizalma magassarku nelkul is. Nincs kisebbsegi komplexusa.. neked sztem sajna az van, de ez ellen nagyon nem tehetsz..
29F
12/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok, a Menyasszonyom 149cm 23eves 48kg
13/15 anonim válasza:
Semmi bajom nincs a 158 centimmel. Egy ember nem a magassagatol lesz unalmas, szurke kiseger. Jo hulye vagy kerdezo...
14/15 anonim válasza:
Ezeregy dolog miatt lehetnék önbizalomhiányos, de pont a magasságom miatt nem leszek az. Szeretem, nem cserélnék senkivel! :)
15/15 anonim válasza:
Én magas vagyok 197cm és mégis az alacsony lányokat szeretem! Volt már olyan barátnőm aki 153 cm volt :) Nem a ruha és a kinézet teszi az embert hanem a viselkedése! Szerintem a világon nincs cukibb egy alacsony picike lánynál! :) Én nagyon szeretnék megismerkedni egy ilyen lánnyal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!