Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb, szakmai életben kiemelkedőnek lenni vagy magánéletben?
Jelenleg még tanulok, de szakmai karrierem *lekopogom* jó úton halad, viszont magánéletem pocsék, nincs barátnő stb.
Ki melyiket választaná? Tudom valakinek minden összejön, de párkapcsolatban, szociális dolgokban analfabéta vagyok.
21F
Akinek az egyik megvan, a másikra vágyik.
Akinek mindkettő megvan, az vagy hazudik, vagy nagyon mázlista :)
Nekem szakmai dolgok megvannak, de pl egészség tropa,
így "becsajozni" nem egyszerű.
Szerintem a kettő nem egy skálán mozog, hanem két külön skála van rájuk, egyszerűen azért, mert mindegyik fontos az önmegvalósítás tekintetében.
Tehát, ha egyiket többre értékeljük, akkor az nem feltétlen vesz el a másik fontosságából (esetleg időt vesz el, de az más)
Tehát ez az egyéni dolgod, hogy szükségleteid vágyaid alapján mennyi hangsúlyt fektetsz valamelyik térre, mennyitől lennél boldogabb :)
Így külsőleg megfigyelve magam, inkább örülnék ha magánéletben lennék sikeres. Valami nem stimmel velem, örülnék ha normális lennék mint mások.
A karrier, szakma a modern világban létező dolog. A párkapcsolat pedig ösztönös, ősi dolog. És jobb ha egy ősibb dologban vagy jó.
Szóval inkább lennék full normális, de akár csóró szerencsétlen.
De tényleg a legjobb az aranyközép :)
Magánélet.
Ismerek szélsőséges példákat.
Nem gazdagok, de boldogok, foglalkoznk a gyerekekkel.
Ha vam is valami baj, van segítség,összetartóak.
Ellenben ismerek olyat, hogy gazdag, aztán egy darabig jó, csak mikor már huszadjára utazik egyedül, akkor látszik, hogy unja a banánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!