Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek az ilyen lányok/nők?
Olyan lányokra/nőkre gondolok, akikre a felsorolt tulajdonságok nagy része érvényes: introvertált, nem festi magát, kedves, intelligens, intellektuális, érdeklik a művészetek iránt, szociálisan érzékeny, akár jótékonykodik is.
Számomra nagyon imponáló egy ilyen lány/nő, nem is értem, hogy sok férfi számára miért nem, de az ő dolguk, nem akarom megszabni, hogy ki tetsszen nekik.
# 4: Szívesen. :)
# 5: Milyen jó, hogy TE jobban tudod, hogy ÉN meg tudom állapítani, ki van-e sminkelve egy nő vagy sem, mint ÉN. Amúgy miért kell ezen felháborodni? Nem mondtam semmi rosszat azokra a nőkre, akik sminkelnek, egyszerűen csak nekem nem tetszik, ennyi.
Oké, akkor bocs.
Amúgy nem tudom nekem a művészetes dolog pont, hogy hátrány. A többi előny, a jótékonykodás csak akkor, ha nem arról szól minden szabadidős programja, és ha nem nagyon akar bevonni, mármint én nem fogok alkoholista hajléktalanoknak teát főzni, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!