Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy verhetett át ennyire egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy verhetett át ennyire egy férfi? Ha én szerettem?

Figyelt kérdés

Nagyon fiatal voltam amikor megismerkedtem a párommal, még csak 16 próbált udvarolni de elutasítottam mert nagy a korkülömbség 11 év.

De amikor 3 év után megint elkezdett udvarolni, akkora annyira megkedveltem, hogy összejöttünk.

Most vagyok 21 éves 2 éve vagyunk/ voltunk együtt amikor megtudtam velem párhuzamban egy másik nővel is kapcsolatban van.

Kérdőre vontam, mire kifordult önmagából ezt az oldalát nem ismertem eddig... Neki ez így jó ha nem tetszik le lehet lépni... El is jöttem, akkora már megbánta, hogy elküldött de nem érdekel. Állandóan üzenget de az sem érdekel...

Viszont decemberre várom a közös fiunkat.

Csak ez miatt vagyok hajlandó beszélni vele, de erről meg nem akar.

Úgy érzem csak egy viccnek vette a kapcsolatunkat.

A nőcskéje is engem hibáztat, mert szerinte semmi rosszat nem tettek.

Hogy verhetett át így?

Túlságosan megbíztam benne...

2016. szept. 7. 10:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Hát kedves kérdező, látom sokan a babával vannak elfoglalva pedig te nem róla kérdeztél...

21 éves vagy felnőtt nő, én akkor lennék kiakadva ha 14-15évesen lennél kismama.

A te döntésed volt, én csak jó egészséget kívánok neked és a babának. A volt párod egy barom, az ilyen jobb is ha eltűnik az ember életéből.

2016. szept. 7. 12:29
 12/20 anonim ***** válasza:
19%

Jajj, hagyjuk már a kort... Semmi köze az egészhez. Kérdező, kár volt a korotokat leírni, ezt legközelebb mellőzd, mert mindenhol ezzel fognak érvelni - mintha az itt problémázók legalább fele nem nálad jóval idősebb és a társával egy korosztálybeli lenne...

A probléma az iszonyatos naivitásod. Komolyan ennyi idő után vállalatok gyereket? Ez minden korosztályban kevés szerintem. Két év barátságban sem elég az elmélyüléshez. Van, hogy egy évig nem látom a barátnőmet, de amikor találkozunk - mintha tegnap váltunk volna el. Na, ezt 1 hónap alatt nem tudnám kideríteni. Ez kb. ilyen.

először is eszedbe se jusson visszamenni hozzá! Nem fog változni, szarba sem vesz. Ez mindig így lenne. Fiatal vagy, egy gyerekkel még lehet életed, bármit kezdhetsz. 30 éves korodra már egy értelmes korú gyereked lesz és te még mindig nagyon fiatal leszel, hidd el, nem lehetetlen az élet. Csak innentől fogva okosabb legyél.

2016. szept. 7. 16:58
 13/20 anonim ***** válasza:
18%
Hat a korod semmit nem mond eszed mint egy 14 evesnek
2016. szept. 7. 17:08
 14/20 anonim ***** válasza:
35%

16:58

Szerinted komolyan semmi köze az egészhez, hogy:

- a kérdezőnek 16 évesen kezdett udvarolni 27 évesen? Biztos nagyon komolyan gondolja valaki felnőtt, dolgozó férfiként, hogy egy kamasz lánynak csapja a szelet.

- a kérdező 21 éves? Végül is a 21 éves korban lévő naivitásának nincs semmi köze a tapasztalatlanságához és az éretlenséghez...

Ááááh, még véletlenül sem. Csak a két év a hiba, minden bizonnyal.

2016. szept. 7. 17:08
 15/20 anonim ***** válasza:
20%
Kedves utolsó, így gondolom, igen. Fiatalabb voltam nála amikor összejöttem a férjemmel és pontosan 20 évesen szültem. Azóta is boldogok vagyunk, köszönjük. Az ő esete nem egyedi, minden korosztályban előfordul. Nem gyerek már. A kor és egy adott egyén személyisége nagyon más dolog. A kor egy állapot, a mentalitás nem az. Az belénk van programozva. Nem a korunk formál, hanem a tapasztalatok. És nem feltétlenül gyűjt valaki össze 10 év alatt annyit, mint más 5 év alatt. Ez nem érv.
2016. szept. 7. 17:39
 16/20 anonim ***** válasza:
44%

Hiába jelented ki ex katedra, hogy nem érv szerinted, mert de, az. A korból IS adódik a tapasztalat. Igen, lehet 5 és 10 év tapasztalatai között hasonlóság, de egy 20 éves akkor is sokkal nagyobb eséllyel lesz éretlen, naiv, mint egy 30 éves. Ez nem zárja ki, hogy egy 30 éves ne lehetne végtelenül naiv vagy nagyon tapasztalatlan, vagy egy 20 éves kifejezetten életképes és talpraesett, de itt tömegekről beszélünk. Száz, ezer húszéves döntéseit összehasonlítva ugyanennyi harmincas, negyvenesével te is megkapnád a különbséget. A kérdező pedig az átlagot erősíti, mert benyalta, hogy egy meglett férfi, aki kamasszal kezd, az majd holtodiglan-hotlomiglan vele lesz. Ezt én is benyaltam 17 évesen, együtt is voltam egy évig egy 29 évessel. Aztán szerencsére elváltak útjaink, ma meg röhögök az egészen, hogy hogy hihettem el (azóta már családapa egy vele hasonkorú nővel). Hát persze, megszédített, hogy kellettem egy felnőtt férfinak. Csak most, jó néhány évvel és tapasztalattal később tudom, hogy mi kellett belőlem: a lábam köze meg az üdeség, amit egy ekkora kislány adhat.

Az anyám is húszévesen szült engem, harmincasokat megszégyenítően kiváló anyaként nevelt fel stabil megélhetéssel, ettől még az általam ismert húszasok zömének nincs egzisztenciája, rutintalan, meglepődik az élet nagy dolgain, jegyben jár majd két hónap múlva szakít, rosszabb esetben bevállalja a gyereket a nagy szerelem közepén, aztán még terhesen szalad haza anyuhoz, hogy egyedül maradt, mi legyen...

2016. szept. 7. 17:57
 17/20 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm, a válaszokat.

Én nem rohantam haza a szüleimhez és bár mindenben melettem állnak egyedül élek, dolgozom.

Persze fiatal vagyok tudom én azt :)

Pórul jártam ezt is tudom... még sem érzem magam vesztesnek, lesz egy csodás gyermekem aki már most fontosabb mint bármi más.

2016. szept. 7. 18:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Én csak azt látom, hogy vered a melledet a korára, de kérdem én: Mi jelentősége van ennek? Semmi. Előállt egy helyzet, amit meg kell oldani. Igen, a 20 évesek zöme erre még nem érett, ugyanakkor Te nem tudhatod hogy a kérdező emiatt naiv - e vagy épp alapvetően ilyen személyiség. Én a harmincasoktól is a naiv nyálcsorgatást meg a behódolást látom ugyanennyi esetben. Annyival "érettebbek" ezek az emberek, hogy már van ebben rutinjuk meg összeköt a hitel és a gyerekek. Tanulni a legtöbb nem tanul belőle, mert így vannak programozva. Ez tőled színtiszta fröcsögés. A véleményed csak bántó, nem építő. Ráadásul nincs mire alapoznod, nem ismered a kérdezőt. A történet alapján elég szépen átverték, akárhány éves lehetne. Te tévedtél mert éretlen voltál, de az te vagy. Én itt nem egy 20 éves naivitását látom, inkább csak az általánosat.
2016. szept. 7. 18:23
 19/20 anonim ***** válasza:
59%

Kedves Kerdezo. En csak annyit szeretnek mondani. Ne okold magad es ne bankodj...az ido fog segiteni. Atverni ugy verhetett, hohy at akart verni. Kor es tapasztalat nem szamit. Nyilvan neked elso nagy szerelem es megbiztal benne es szeretted. O pedig kijatszotta ezt. Realisan annyit, hogy egy nalad 11 evvel idosebb embernek mar mas lehet az igenye akarmiben. Ez a nagy korkulonbseg csak olyan 50 kornyeken tunik el (a no is ferfi is 50 folott van :-)). Termeszetesen ezt se tidhattad, ha o nem mondta. Es akarmelyik kapcsolatban kortol fuggetlenul lehetnek hianyok, amit ha a felek nem beszelnek meg a kapcsolat elromlik es bekovetkezik a megcsalas, szetvalas elhidegules stb.

A gyermekedre vigyazz, ne stresszeld magad, erdeklodj utana a csaldtamogatasnak, onkormanyzatnal adott lehetosegeknek (tamogatasok), beszelj a vedonovel, a csaladvedlmi szolgalattal es a szuleiddel, nagyszuleiddel. A gyerektartas utan is erdeklodj.

Jo babavarast kivanok. Es egy vigasztaljon masokat 30 sot 40 folott vagnak at igy es mennek abortuszra vagy ott allnak gyerek nelkul es ekkora csalodassal.

2016. szept. 8. 18:41
 20/20 anonim ***** válasza:

" várom a közös fiunkat.

Csak ez miatt vagyok hajlandó beszélni vele, de erről meg nem akar."

Gyerektartás vonható majd tőle?

2016. szept. 9. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!