Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt feleségem körül, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt feleségem körül, aki 38 éves egy taknyos kölyök legyeskedik, hogy tudnám leállitani róla?

Figyelt kérdés
A volt feleségemmel már beszéltem,ő azt mondta csak barátok, mert "sok közös vonásuk van". Persze...Azért látom őket szinte naponta együtt, a kiscsávó azért ügyeskedik úgy, hogy folyton megérinthesse és tegnap azért töltött fel a facebookra egy közös képet amin öleli. Amikor a gyerekkel akartam beszélni még neki volt nagyszája, az exem meg még mindig csak barátkozik.Mit csináljak ezzel a helyzettel?

2016. szept. 6. 20:12
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Különben lehet, hogy a srác "csak" 24-25, de így látatlanban is azt mondom, hogy tuti több esze van, mint neked! Felnőtt emberként ilyeneket csinálni, hogy beleavatkozol a volt feleséged magánügyeibe és tönkre akarod tenni az ő boldogságát, mert nyilván jól érzi magát a sráccal, az kritikán aluli.

Nem csodálom, hogy már nem a feleséged.

2016. szept. 6. 21:27
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

Meg se merem kérdezni mit tennél, ha az ex újra férjhez menne, vagy gyereket szülne valakinek...

Hagy tudja már egy felnőtt nő, hogy mi a jó neki. Lehet amolyan barátság extrákkal, csak azvex nejed ismerve téged nem köti az orrodra.

2016. szept. 6. 21:42
 33/48 A kérdező kommentje:
30-as te egy gyökér vagy. Nem mindenki teszi szét a lábát az első utjába eső csàvónak. Sajnállak ha neked csak ilyen nőkhöz volt szerencséd. Én vettem el a szüzességét, barom.25 volt.
2016. szept. 6. 21:47
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
És miért váltatok el? Ki akarta a válást? Gondolom a neked. Mert te úgy viselkedsz mint egy normálatlan ember. Már bocs. Neked már semmi közöd a volt feleséged dilgaihoz. Miért vagy ennyire kiakadva mégis? Valami oka csak van?
2016. szept. 6. 21:53
 35/48 anonim ***** válasza:
*nejed
2016. szept. 6. 21:54
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

"Nem mindenki teszi szét a lábát az első utjába eső csàvónak."

Pedig szerintem a VOLT nejed pont ezt csinálta. Épeszű ember (nő) ugyanis két perc megfontolás után tuti, hogy nagy ívben elkerülne téged.

Nagy hibát követett el veled, már biztos bánja, hogy leállt az első szembejövő farokkal. Most már hagyd őt békén.

2016. szept. 6. 22:01
 37/48 A kérdező kommentje:
A többi részét olvastad?
2016. szept. 6. 22:09
 38/48 anonim ***** válasza:
Nem trollkérdés ez véletlenül? :D
2016. szept. 6. 22:09
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Ő megmondhatja neked, hogy te kivel mit?
2016. szept. 6. 22:24
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

Megsúgok egy titkot: itt TE vagy az egyetlen gyökér és barom is, meghozza nem is akármekkora!! Turkálsz a volt (!!!!) feleséged magánéletében, bele akarsz avatkozni, beteges amit csinálsz és még te kéred ki magadnak és te illetsz másikat jelzővel? :D Vicces. Helyedben inkább melyen magamba néznék, mert van baj, elég nagy.

Jelzem nem pasi, hanem nő vagyok, tehát egesz biztos semmilyen nővel nem volt dolgom, de hadd jegyezzem már meg, hogy a feleséged, akarom mondani a volt feleseged felnőtt ember, el tudja dönteni kire van szüksége és kire nem (rad nyilván nincs) és ha ugy tartja kedve, akkor le is fekszik a sráccal, mert miert ne?! Te magad mondtad, hogy napi szinten együtt látni őket, akkor miert olyan kizárt, hogy sikerült már annyira közel kerülniük egymáshoz, hogy szex is volt?! Dolgozd fel, hogy ezentúl más fogja lefektetni az exedet és ha fejre állsz se tudsz ezen változtatni!!

2016. szept. 6. 22:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!