Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy el tud szomorítani, hogy sosem lehetek a legfontosabb neki. Hogyan tudok ezen változtatni?
A barátommal már egy éve vagyunk együtt, és nagyon nagyon szeretjük egymást. Nemrég felmerült az ötlet, hogy költözzek hozzá. Van egy lánya... Őt is úgy szólítja, mint engem. Nagyon kirekesztve érzem magam, amikor hármasban vagyunk, mintha egy akadály lennék. Semmi kétség, hogy én vagyok a felesleges harmadik. Ilyenkor ez a felismerés annyira rosszul esik, hogy eltávolodik a páromtól, menekülök tőle. Pedig ő számomra a legfontosabb. Próbáltam már felnőttként kezelni a helyzetet. Próbáltam nem venni róla tudomást, mintha egy természetes dolog lenne, de már kifogytam a lehetőségekből. :( Az az igazság, hogy 19 évesen nincs kedvem papás-mamásat játszani... Nagyon gerinctelen vagyok?
19/L 36/F
A gond az, hogy te nem vagy felnőtt.
Gyakorlatilag korosztályilag a lánya is lehetnél, ezért a fejedben nincs rend a szerepeket illetően. Rivalizálni kezdesz egy kislánnyal, teljesen fölöslegesen. Nem vagy elég érett hozzá, és még ha elég érett lennél, akkor se biztos, hogy neked való a gyerekes pasi.
Köszönjetek el szépen egymástól, mert nem hiszem, hogy érdemes lenne kivárnotok, hogy felnőj annyira, hogy működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!