Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Driftrx kérdése:
Mikor jöhet az igazi?
Figyelt kérdés
Elég sok kapcsolatban volt már részem. Viszont volt egy 2 éves kapcsolatom ahol úgy éreztem minden jó és sokáig fog tartani. Aztán a kapcsolat végén rá jöttem hogy az utolsó 3 hónapba már kavart mögöttem mással. Azóta a nőktől sajnos tartok, félek vagy nem is tudom hogy lehetne ezt le írni. Most már úgy vagyok vele nem keresem de egyre jobban fáj már hogy egyedül vagyok. 21 éves leszek (férfi). Emberileg nagyon barátságos vagyok, hűséges, tudok szeretni és próbálok mindenkinek segíteni a jó szívem miatt, de ha ez nem kell senkinek akkor mi? Legyek bunkó arrogáns k****g ember nagy pofaval? En csak egy nőre vágyom aki el fogad ilyennek és nem olyanra aki azt figyeli van e autóm, 30.000Ftos ruhám vagy éppenséggel fel van e kenve a hajam ecset formára...2016. szept. 4. 21:49
1/6 anonim válasza:
Maradj kedves, légyszi! Túl sok a bunkó pasi...
3/6 anonim válasza:
Ne változz meg csak azért hogy találj valakit,maradj olyan amilyen,egy értelmes és okos lány majd értékelni fogja.Ne rettegj a nőktől mert azzal nem lesz jobb,max azt hiszik hogy meleg vagy...ne törj össze,állj fel és lépj tovább,bármennyire is fáj nem tudsz már mit csinálni...Hidd el hogy minél jobban keresed az igazit,annál nehezebben fogod megtalálni...Hagyd hogy jöjjön magától majd találsz valakit aki elfogad úgy ahogy vagy :)
4/6 A kérdező kommentje:
Én várok, nem vagyok türelmetlen ember, de mégis úgy érzem hogy egyre nehezebb...
2016. szept. 5. 10:46
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem sosem volt ellenemre :).
2016. szept. 6. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!