Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Internetes beszélgetésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes beszélgetésnél mivel lehet fenntartani egy Nő érdeklődését?

Figyelt kérdés
Az is érdekel,mivel nem tudom fenntartani. Témák is kellenenek.
2016. szept. 1. 23:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Nyerítek :D
2016. szept. 2. 03:37
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Ne legyenek illúzióid.

Nem számít mit mondasz.

Küldj neki képet amin egy jól kinéző férfi van és állítsd róla hogy az te vagy.

Onnantól kezdve semmiféle szar dumával sem fogod tudni lekoptatni.

2016. szept. 2. 11:18
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Így igaz én is kipróbáltam, kamu képpel és a régi levelem bemásolva mindig értékes személyiségnek találtak, eredetivel meg válasz sem jött évekig.
2016. szept. 2. 13:24
 14/17 anonim ***** válasza:
24%
Akkor miért nem nyomod meg a zöld kezet?
2016. szept. 2. 13:37
 15/17 anonim ***** válasza:

1, Nézz ki jól. Ha jól nézel ki és ezzel megfogtad a csajt, az esetek többségében kb. mindegy is, hogy mit írsz. Az előző 2 válaszoló sem véletlenül írta ezt.

2, Legyen nyerő a szöveged. Ezalatt ne azt értsd, hogy logikus és szépen átgondolt véleményed legyen a világ dolgairól vagy szép írásképpel mesélj a művészetekről. Írj egyszerűen, legyél vicces meg hasonlók. Van egy ismerősöm, aki favicceket ír csajozásnál meg lejárt szöveget és az esetek többségében sikerrel is jár.

2016. szept. 2. 14:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Honnan tudom, hogy ez a második kérdésed? Egyszerűen ugyanaz a stílus, mint az előző kérdésednél.

A másik: a viszont kérdésednél magadat buktattad le.

2016. szept. 2. 15:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy másnak is ugyanilyen a stílusa,Nekem ez az első kérdésem a témaban
2016. szept. 2. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!