Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tartjátok "cikinek"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok "cikinek" ha a kiszemelt vagy a párotok szeret turkálóból (Pl, Háda ) vagy netes cserélgetős csoportokból bezerezni, elcserélni a ruháit?

Figyelt kérdés
Mindkét nem vélménye érdekel!

2016. aug. 31. 21:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mert a Háda az turi? Nem tudtam.. Nah, körülbelül ennyire érint meg mások öltözködési szokása. :)
2016. aug. 31. 22:13
 12/23 Költőnő? ***** válasza:
Szinte csak így öltözködöm. Még a csajok sem igen mondanák meg. Arra meg kimondottan büszke vagyok, hogy stílusos és sokféle a ruhatáram, de alacsony költségvetésből. Egyszer meg nem fordult a fejemben, hogy ciki lenne.
2016. aug. 31. 22:19
 13/23 anonim ***** válasza:
En parommal voltam legutobb is. :D O nem igazan valogat ott, de engem szivesen elkiser. 21L
2016. aug. 31. 22:36
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem max a fiatalok, vagy az "álgazdagok" körében ciki akik arra törekszenek pénzesnek lássák őket a lizingelt autójukkal a minél drágább ruháikban közben pedig albérletben laknak...

Akinek van egy presztizse nem fogja cikinek érezni max mosolyogna rajta, mivel úgyse bukna le, hogy szegénynek nézzék mivel nem az, és nem arra kell törekednie mit mutat a külvilág felé..

2016. aug. 31. 23:06
 15/23 anonim ***** válasza:
Aki emiatt lenéz másokat, vagy cikinek tartja, az egy felszínes bunkó.
2016. aug. 31. 23:31
 16/23 anonim ***** válasza:
3%
Most lefogtok pontozni de sose vennék turkálóból ruhákat. Ki tudja ki hordta, milyen betegsége van stb- Inkább kínai mert új. Ha a párom lenne akkor kicsit zavarna, próbálnám lebeszélni :D de persze nem szakítanék ilyesmi miatt...21/l :)
2016. szept. 11. 17:10
 17/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi őszinte válaszokat !! :)

Igaziból ki lehett otthon fertőtleníteni! :D és a ruhaipariban tanultuk, hogy minél többször van mosva egy ruha " annál egészségesebb " mivel a mosószer és at öblítő kikoptatja, a festék, gyár, raktár, stb szagát / és a vegyi anyagokat ! :)

És tény! Amit már masok is írtak..

- Több ott a minőségibb - egyedibb darab ! :)

2016. szept. 13. 12:34
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha valakinek érzéke van hozzá,simán lecsap olyan darabokra,hogy az elképesztő.Volt,hogy ott találtam Nicis plüssöt,amire nem tudom mióta pályáztam,vagy olcsón bőr gatyát.Vagy Zara felsőt.
2016. szept. 15. 15:00
 19/23 anonim ***** válasza:

Semennyire. Egyszer a barátommal együtt mentem be a Hádába, bekísért, amíg néztem magamnak felsőt, ezalatt ő is elkezdte nézegetni a férfi részleget, és egyből talált vagy 3 nagyon jó minőségű, márkás ruhát (2 inget meg egy nadrágot). Azóta ezen sikerélményein felbuzdulva, mindig ő mondja, hogy menjünk be, ha arra járunk, hátha találunk valami gyöngyszemet! :))

Amúgy sokan hiszik azt a Hádáról, hogy csak egy tipikus turi, tele bolyhos, kifakult ruhákkal, de nem így van. Én is meglepődtem, mikor először bementem. Senki nem mondaná meg, hogy egy csomó cuccom onnan van. :-)

22L

2016. szept. 15. 15:01
 20/23 fru_ ***** válasza:
Semennyire nem zavar. Nem is mindig látszik rajta, hogy használt volna (nem i mindig használt) - de az meg főleg nem látszik rajta, hogy nem te használtad, hanem valami angol, vagy fene tudja ki.
2016. szept. 15. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!