Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok "cikinek" ha a kiszemelt vagy a párotok szeret turkálóból (Pl, Háda ) vagy netes cserélgetős csoportokból bezerezni, elcserélni a ruháit?
Szerintem max a fiatalok, vagy az "álgazdagok" körében ciki akik arra törekszenek pénzesnek lássák őket a lizingelt autójukkal a minél drágább ruháikban közben pedig albérletben laknak...
Akinek van egy presztizse nem fogja cikinek érezni max mosolyogna rajta, mivel úgyse bukna le, hogy szegénynek nézzék mivel nem az, és nem arra kell törekednie mit mutat a külvilág felé..
Köszönöm az eddigi őszinte válaszokat !! :)
Igaziból ki lehett otthon fertőtleníteni! :D és a ruhaipariban tanultuk, hogy minél többször van mosva egy ruha " annál egészségesebb " mivel a mosószer és at öblítő kikoptatja, a festék, gyár, raktár, stb szagát / és a vegyi anyagokat ! :)
És tény! Amit már masok is írtak..
- Több ott a minőségibb - egyedibb darab ! :)
Semennyire. Egyszer a barátommal együtt mentem be a Hádába, bekísért, amíg néztem magamnak felsőt, ezalatt ő is elkezdte nézegetni a férfi részleget, és egyből talált vagy 3 nagyon jó minőségű, márkás ruhát (2 inget meg egy nadrágot). Azóta ezen sikerélményein felbuzdulva, mindig ő mondja, hogy menjünk be, ha arra járunk, hátha találunk valami gyöngyszemet! :))
Amúgy sokan hiszik azt a Hádáról, hogy csak egy tipikus turi, tele bolyhos, kifakult ruhákkal, de nem így van. Én is meglepődtem, mikor először bementem. Senki nem mondaná meg, hogy egy csomó cuccom onnan van. :-)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!