Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek hogy nézek ki? (Kép) 10/?
2016. aug. 31. 00:05
1/19 anonim válasza:
Jo az alkatod! Sokat dobna Rajtad, ha kigyurnad Magad es kopaszra vagnad a hajad.! Abba az imidzsbe szexi a sebhely az arcodon. Akkor 10/10 .
2/19 anonim válasza:
fúj nem tudok aludni majd :s az nem sebhely hanem pattanások helye. nem bántás srác de nagyon gáz vagy. 10/2
3/19 A kérdező kommentje:
első ezt most tényleg komolyan mondod?
2016. aug. 31. 00:12
4/19 anonim válasza:
Valamit a kráterekkel kezdj,mert nagyon igénytelen a hatása.Na meg keress valami jó fodrászt erre az 5 szál hajra és akkor 7/10 lehetsz.Így 4/10.
5/19 anonim válasza:
Szerintem semmi baj veled, szep a szemed es jo alkatod van sztem egy masfele haj sokat dobna rajtad, de alapvetoen rendben vagy:-)Nem pontozok, nem szoktam:-)
Priviket sem kerek:-)
6/19 anonim válasza:
Szia.
Szerintem kicsit sportolnod kellene, de nem kardiozni (ne add fel ha belevagsz, de sztem izom kellene) es valami mas frizura. Ha pedig van egy uj alkatod, kb 6-9honap.. akkor kicsit mas ruhatar. Hidd el sokat dobna!!:)
22N
7/19 A kérdező kommentje:
Nem kell aggódnotok, nem csajozni jöttem fel. Köszönöm a tanácsokat.
2016. aug. 31. 00:30
8/19 anonim válasza:
Nekem is ilyen arcom, szóval megtudlak érteni. Mondjuk én tenni akarok ellene, csak még nem tudok, mert az a helyzet, hogy mindig vannak kiütéseim. 9 hónapig szedtem rá Roaccutant, amik elég súlyos mellékhatásokat okozott, de végül leszárította a ragyákat, és bár nem olyan súlyosan, de visszajöttek.
9/19 anonim válasza:
Ha őszinte válaszra vársz, azt kell mondanom tényleg nem szép. Viszont! Ahogyan előttem is mondták, egy kis edzés nagyon megtudja dobni a külsőt és az önbizalmat egyaránt. Elkezdeni nehéz, de ha belejössz hú... Nem tudok elmenni a tükör előtt anélkül, hogy ne nézzek bele és lássam egy évtized munkáját. :D
Hajrá hajrá!
10/19 anonim válasza:
Bőrgyógyász segíthet.Van egy ismerősöm,ugyanez az alkat,ugyanilyen haj.Nem olyan durva a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!