Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, szoktatok otthon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, szoktatok otthon a családotok, szüleitek, tesóitok, barátnőtök előtt fecskében vagy rövid boxerben (+ pólóban) flangálni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 12:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kikérem magamnak, még a kérdéstől is borsózik a hátam! Én nyáron is csak öltönyben, nyakkendőben flangálok a családom előtt! Aztán még nem tisztelnek eléggé...
2010. ápr. 22. 14:57
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem!

Én otthon csakis meztelenül flangálok.

2010. máj. 5. 10:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Simán.Utálom a fecskét szal boxer.Osztálytársaim előtt is(lányok előtt is).Amugy miért ne járkálhatnék?Nincs mit szégyellnem.
2011. márc. 26. 18:24
 14/20 anonim ***** válasza:

Ez nem derült ki, de a kérdező minden bizonnyal hölgy, mert különben nem kérdezett volna ilyen értelmeset:P

Én eléggé szégyenlős vagyok, de szinte mindig boxerben vagyok otthon, mert kényelmes.Eddig szerencsére még nem szóltak nekem, hogy vegyek fel egy nadrágot, mivel szőrös a lábszáram.Hidd el, nincs ebben semmi megbotránkoztató....

2011. márc. 26. 19:35
 15/20 anonim válasza:

látszik, h még kolis sem voltál:)

itt a pasik nem túl szégyenlősek......főleg h télen is dög meleg van....szal télen itt olyan a feeling mint a strandon...

de őszintén nem is bánom:D:D

2011. márc. 26. 20:07
 16/20 anonim ***** válasza:

én nem szoktam!

87/F

2011. márc. 26. 20:09
 17/20 anonim ***** válasza:

A bartátom se volt szégyellős előttem sose, meg a családja, barátai előtt se. Nem azt mondom, hogy mindig abba flangált, ha átjöttek a barátai, de ha éppen át akart öltözni, nem zavartatta magát.

Tesóm (fiú) se szégyellős előttem, meg a szüleink előtt sem. Az meg hogy valaki a barátnője / pasija előtt szégyellős legyen... akkor hogyan szexeltek??

21L

2011. márc. 27. 10:28
 18/20 anonim ***** válasza:

NEM szexelek!

87/F (pap)

2011. márc. 27. 11:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Nektek se kéne ilyen súlyos bűnt elkövetni a házasság előtt gyermekem! DE Isten megbocsát. :)
2011. márc. 27. 11:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Önnállóan élek egy albétletben ahol egy másik sráccal lakunk.

Kb akkor veszem fel a melegítő nadrágot, ha vendég jön. Még a srác barátnője elött is fehérneműben vagyok. Megjegyzem a lány se mindig szégyenlősebb. Volt a mikor fehérnemüben járkált elöttem.

A lakótársam szintén boxer párti.

Az előző albérletemben 6-an voltunk férfiak, ők valamiért érzékenyek voltak a boxer viseletemre. Miattuk kellett benti nadrágot vennem. Nem értem miért. Azzal indokolták, milyen dolog már...

A mostani albiban egyszer volt amikor a lakótársam nem szólt, hogy öltözzek fel jobban és felhozott egy idegen lányt. Hát pirult a lány rendesen és tetszett neki. :)

24/F

2011. márc. 27. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!