Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, szoktatok otthon a családotok, szüleitek, tesóitok, barátnőtök előtt fecskében vagy rövid boxerben (+ pólóban) flangálni?
Nem!
Én otthon csakis meztelenül flangálok.
Ez nem derült ki, de a kérdező minden bizonnyal hölgy, mert különben nem kérdezett volna ilyen értelmeset:P
Én eléggé szégyenlős vagyok, de szinte mindig boxerben vagyok otthon, mert kényelmes.Eddig szerencsére még nem szóltak nekem, hogy vegyek fel egy nadrágot, mivel szőrös a lábszáram.Hidd el, nincs ebben semmi megbotránkoztató....
látszik, h még kolis sem voltál:)
itt a pasik nem túl szégyenlősek......főleg h télen is dög meleg van....szal télen itt olyan a feeling mint a strandon...
de őszintén nem is bánom:D:D
A bartátom se volt szégyellős előttem sose, meg a családja, barátai előtt se. Nem azt mondom, hogy mindig abba flangált, ha átjöttek a barátai, de ha éppen át akart öltözni, nem zavartatta magát.
Tesóm (fiú) se szégyellős előttem, meg a szüleink előtt sem. Az meg hogy valaki a barátnője / pasija előtt szégyellős legyen... akkor hogyan szexeltek??
21L
Önnállóan élek egy albétletben ahol egy másik sráccal lakunk.
Kb akkor veszem fel a melegítő nadrágot, ha vendég jön. Még a srác barátnője elött is fehérneműben vagyok. Megjegyzem a lány se mindig szégyenlősebb. Volt a mikor fehérnemüben járkált elöttem.
A lakótársam szintén boxer párti.
Az előző albérletemben 6-an voltunk férfiak, ők valamiért érzékenyek voltak a boxer viseletemre. Miattuk kellett benti nadrágot vennem. Nem értem miért. Azzal indokolták, milyen dolog már...
A mostani albiban egyszer volt amikor a lakótársam nem szólt, hogy öltözzek fel jobban és felhozott egy idegen lányt. Hát pirult a lány rendesen és tetszett neki. :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!