Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinak komolyan csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak komolyan csak annyi az igénye, hogy a hasa tele legyen és tudjon szexelni lehetőleg minél többet?

Figyelt kérdés

2016. aug. 29. 01:05
1 2
 11/17 fru_ ***** válasza:
93%
Egy bizonyos szint alatt kétségtelenül - akár úgy is, ahogy #8 írta. Az elején még mindenki "viselkedik" - férfiak, nők, amikor meg stabilnak érzik a dolgot, akkor lassan visszatérnek a saját megszokásaikhoz.
2016. aug. 29. 08:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek — nemtől függetlenül —, akiknek nincsenek szellemi igényeik. Ez viszont már a kapcsolat elején is látszik, szerintem.
2016. aug. 29. 09:38
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Az én barátomnak nem elég ennyi, de amikor én elmondom másoknak, hogy ő mennyi mindent vár el tőlem, akkor jön a hiszti, hogy igazából nem is szeret, meg egyéb f..szságok, mert ha szeretne, akkor nem is várna el semmit. XD

Egy FÉRFINAK nem csak ennyi az igénye, de egy FÉRFIRA nem támaszt igényt az átlag nő, mert akkor nem lenne elég a puszta létezése ahhoz, hogy kapcsolatba kezdjenek vele. Az emberek lusták, és a lusta emberek megtalálják egymást, akik szeretnek energiabefektetés nélkül kapni dolgokat.

Na az olyan pasiknak (férfinak nem mondanám) valóban csak kaja és szex kell.

2016. aug. 29. 09:38
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

és ez megvan?

A férj hazajön a munkából. Levágja magát a tévé elé és odaszól a feleségének:

- Hozz egy sört, mielőtt elkezdődik!

Az asszony hozza a sört, de a férj kis idő múlva újra szól:

- Hozz gyorsan még egy sört, mielőtt elkezdődik!

Az asszony nem érti, de azért hozza. Tíz perc múlva a férj újra:

- Hozd gyorsan a következőt, mert most már tényleg mindjárt kezdődik!

Az asszony kiborul és elkezd üvölteni:

- Na mi van? Ma este csak ez telik tőled? Csak ülsz a rohadt tévé előtt és a sörödet vedeled? Te utolsó senkiházi lusta állat! Te mocskos disznó, teee...

Mire a férj szomorúan:

- Na mindegy, már el is kezdődött...

2016. aug. 29. 09:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem. Van sok kivétel, köztük én is. :)

Egy normális párkapcsolatot szeretnék. Ennyi az egész.

2016. aug. 29. 10:05
 16/17 anonim ***** válasza:
29%
Biztosan van az a szint. Én őszintén megmondom, még sosem találkoztam ilyennel. Számomra amiket itt mondasz, az csak amolyan városi legenda, hasonlóan mint a yeti. Bár lehet, hogy ez attól is függ, kivel áll össze a férfi- van olyan, akivel szemben csak ennyi igénye lehet.
2016. aug. 29. 10:23
 17/17 anonim ***** válasza:
meg a távirányító
2016. szept. 9. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!