Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok mennyire kedvelitek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mennyire kedvelitek az anál szexet?

Figyelt kérdés

Vannak csajok akik imádják, és vannak akiket rá sem lehetne venni. Aki szereti légyszi írja le, miért! Gondolom ha jól csinálja az ember egész jó lehet mindkét félnek. :) Bár tudtom szerint az anál szex nem hoz olyan nagy orgazmust a nőnek, mint a rendes szex. Vagy igen? Minden esetre a barátnőmnek megemlítem 1X. :)

Köszi a válaszokat!

2016. aug. 28. 15:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Erőltetni nem szabad , de attól még hogy valaki szereti nővel , nem homokos! Bár mit is csináljon egy nő és egy férfi együtt , az nem homoszexualitás! Ahhoz azonos neműek kellenek
2020. nov. 10. 23:06
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 szóval te még nem hallottál olyanról hogy homoszexuálisok tarsadalmi nyomás hatására ellenkező neműekke feküdtek volna le?
2020. nov. 10. 23:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem, pedig azelőtt megbeszéltük a párommal,hogy nincs az az isten, most meg majdnem minden szexnél van anál is. Én igénylem, páromnak is bejön. Sőt van olyan ,hogy nekem semmi kedvem hozzá,neki igen! Nálunk nem tabu téma
2020. dec. 28. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!