Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki nem működő párkapcsolatban lett depressziós/pánikbeteg és amint kiszállt belőle, megnyugodott, elmúltak a gondok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 18:02
1/7 anonim válasza:
Nekek öngyilkossági gondolataim voltak pl. Illetve nagyon lehangolt voltam, önbizalmam nem volt, mert a haverok mindenbem fontosabbak voltak... Stb.
Kiszálltam ebből, egy ideig rossz volt még, de ez mindig így van. Rá 1-2 hónapra kb rám se ismertek :)
2/7 anonim válasza:
Nekem van olyan ismerősöm, aki rendbe jött, de van akinek megmaradt a kapcsolat alatt kialakulo kenyszerbetegsege.
3/7 A kérdező kommentje:
nekem minden van... pánik, depresszió, szorongás. Mindez szépen kialakult 3 év alatt, mert olyan férfival élek akit nem szeretek, csak rá vagyok kényszerülve anyagi okok miatt. Pszichiátriai gyógyszereket szedek már, mert megőrülök. Mivel tartozásom van, nem tudnék egyedül megélni. Anyáméktól is menekültem anno, mert ott is kikészültem idegileg. Teljesen meg vagyok lőve. Igaz a párom hétközben nincs itthon, de a tudat akkor is megöl, hogy nem lehet neki megmagyarázni sem, hogy nem szeretem, mert nem fogja fel. Nincs lelki erőm, nincs kiutam, úgyérzem nekem se áll már messze az öngyilkosság, bár nem akrnék meghalni, de nem tudok így élni....
2016. aug. 26. 18:17
4/7 anonim válasza:
Nekem egy ismerősöm egy hölgy aki házas volt, már belebetegedett a házasságába, az életébe, unalmas volt, nem szerette már a férjét, egy pokol volt minden nap, csak viták veszekedések, magány és kezdte úgy érezni, hogy 40 évesen az életének vége neki ez jutott.
És még sorolhatnám.
Miután végül elvált sokkal boldogabb lett, kiegyensúlyozottabb,
5/7 anonim válasza:
Enyhe depressziós tüneteim voltak, de a stressz forrás kiiktatása után megtanultam értékelni, milyen szép is a nyugodtabb élet...egyedül.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
picit bíztató
2016. aug. 26. 21:35
7/7 anonim válasza:
Én lefogytam 20-onsok kilót, sírtam, minden fhos volt. Aztán szakítás, és két hónap alatt ismét normál súlyú és mosolygós voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!