Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarna ha a barátnőtöknek szinte csak fiú barátai lennének?

Figyelt kérdés
az exeivel is jóban van, a legjobb barátja is fiú, a haverjai akikkel bulizni jár azok is fiúk..
2016. aug. 26. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A férjemet nem zavarja.

Ha zavarná, valószínűleg nem működne a házasságunk.

Egyszerűen nem jövök ki túl jól nőkkel.

Beszélgetek párral, főleg a barátaim barátnőivel, de csak általános témákról.

Egyszer egyikükkel egész jóban lettem, szerveztünk kettesben is programot. Mozi, pizza a helyi központban.

Hát a csaj bevitt a szarka ötven árnyalatára, és két ruhaboltot megnéztünk. A pizza jó volt. Egyedül azon a délutánon.

Soha többé ilyen baromságot nem csinálok.

Ezek sok éves barátságok, járnak hozzánk kertipartira, akinek gyereke van, hozza, és a lányaimmal bandáznak, volt hogy sátras ottalvós lett egy-két gyereknek.

Szexuális vonzalom nincs semerre. Csak szimplán barátok vagyunk.

2016. aug. 26. 12:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Az ên férjemet zavarja. Ezért sokat füllentek neki. Amikor focizni megyek velük azt már megszkta/benyelte.

Nem fogok lemondani az ő kedvéért, nêzzem vele a tv.- t?

Nem tudok úgy boldog lenni ahogy ő szeretné!

2016. aug. 26. 14:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem csak fiú barátaim vannak. Van olyan, aki már több mint 10 ève a barátom. Hiába voltunk bulizni és ittunk együtt (volt, hogy nem is keveset), SOHA nem történt egyikkel se semmi. Barátok vagyunk, nagyon szeretem őket, de egyikre sem tudok pasiként nézni, ahogy ők sem rám nőként. Inkább testvéri viszony alakult ki.

A párommal ezt úgy fogadtattam el, hogy bemutattam neki az összes barátomat, ismer mindenkit. El szoktunk menni együtt bulizni vagy beülni valahova,esetleg feljönnek hozzánk...

Azèrt, mert valakinek fiúk a barátai még nem azt jelenti, hogy le is fekszik velük. Ha egyedülálló lennék se kellene egyik sem, mert barátok. :)

2016. aug. 26. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!