Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek-50-es pasi?

Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 11:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Teljesen ki van zárva.

37n

2016. aug. 25. 11:33
 2/13 anonim ***** válasza:
14%

Öreg vagy, öreg. Próbálkozz a saját korosztályodban, de abban nem lesz köszönet.

Íme a menü:

Múmia bőrrel rendkező (de attól még sokuk dohányzik), erősen kikent vékonyabb nők akik önmagukat szépségkirálynőnek hiszik (fél nettód viszik a szípsígszalonba)

Kövér (+90-120) asszonyságok, a mellyük a térdüket verné, ha nem állna előre a hasukon. Ronda, rövid, kommunista vénasszony frizura, régies ruhák, proli hozzáállás "kezdődik a barátok köszt!"

2016. aug. 25. 11:39
 3/13 A kérdező kommentje:
okos
2016. aug. 25. 11:48
 4/13 anonim ***** válasza:
10%
Hölgyek, nők? Minek? Azokkal csak baj van, igények vannak. Nagyságrendekkel olcsóbb egy ismerős prosti és semmi nyafogás, igények, sértődés.
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

39 éves vagyok, de valószínűleg nekem sem.

Az "ötvenes" nyilván nem pont 50-t meg 51-et jelent, lehet az simán 59 is :) és ez sem mindegy.

A huszas, harmincas korosztály többségének szerintem már nem fér bele az életkorod, de 45+ nők korban is hozzád illenek.

Nyilván akadnak üdítő kivételek mindkét táborban (láttam már olyan 50 éves férfit, akit a 30 évesek is megirigyelhettek volna külsőben, fittségben stb.)- de nem ez az általános.

6/13 A kérdező kommentje:
pontosan 48
2016. aug. 25. 11:51
 7/13 anonim ***** válasza:

5: ha egy pasi úgy néz ki, akkor nem a gyakorin fog nőket interjúvolni, hogy kinek jönne be.

Kérdező: te hogy állsz a 40+ nőkkel? Mert ha nálad ki vannak zárva, és csak a friss pipihús érdekel, nem tudom, milyen alapon várod el, hogy ők beérjék veled.

Egyébként talán tegnap volt itt egy kérdés, amiben egy 45 éves nő kérdezte, hogy hol talál társat. Ha jó fej vagy, talán érdemes ráírni...

Ha csak dugni akarsz, akkor tényleg keress inkább prostit.

2016. aug. 25. 11:55
 8/13 anonim ***** válasza:
"Ronda, rövid, kommunista vénasszony frizura, régies ruhák, proli hozzáállás "kezdődik a barátok köszt!" Ez igen! :D
2016. aug. 25. 11:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm értelmes válaszotok.
2016. aug. 25. 11:58
 10/13 anonim ***** válasza:
48?? Ne már. 48 évesen, átlag alatti kinézettel, kevés lóvéval is voltak 20 egynéhány éves barátnőim. 30 felett meg házasságra is volt jelentkező. Ezek szerint, rossz helyen keresel, ha nem találsz.
2016. aug. 25. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!