Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen a tökéletes női test?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen a tökéletes női test?

Figyelt kérdés

[link]

Mielőtt megkérdezi valaki, nem én vagyok a képen! :D

2016. aug. 24. 23:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
75%

7esnél az igazság.

Nekem túl vékony. A sportosabb típust szeretem.

2016. aug. 25. 01:34
 22/33 anonim ***** válasza:
71%

A számomra tökéletes testen ennél valamivel több hús van (ne üssenek már át a bordák a bőrön, légyszi), illetve szélesebb csípő jár hozzá. Ízlések és pofonok.

Egyébként ez a test is szép, szó se róla.

2016. aug. 25. 03:35
 23/33 Költőnő? ***** válasza:
54%
Nem az, de attól még jó.
2016. aug. 25. 06:02
 24/33 anonim ***** válasza:
71%

van akinek ez a tökéletes...

nálam teljesen más :) nem vagyunk egyformák :)

23F

2016. aug. 25. 07:48
 25/33 anonim ***** válasza:
71%
Nekem nem tetszik.
2016. aug. 25. 08:54
 26/33 anonim ***** válasza:
71%

Ez egy tökéletes kirakati baba.

Szeretem, ha gömbölyűbb: nagyobb popsi, vastagabb combok, kerek csípő, nagyobb mellek.

Másrészt: a tökéletes nő és a tökéletes test nem ugyanaz. ;)

2016. aug. 25. 09:38
 27/33 RoseTyler ***** válasza:
71%
Egy kis (de inkább sok) izom elférne még rá. Amúgy meg a vállát egyáltalán nem látni, és a mellét se rendesen. A karja nagyon nyüzügének tűnik, főleg így, hogy még a fényviszonyok is vékonyítják. És most, hogy nézegetem, egyre inkább olyan olyan kis összeesett vékonyka benyomást kelt. Ha pasi lennék, félnék rendesen megmarkolni, nehogy összetörjem. :D
2016. aug. 25. 10:06
 28/33 anonim ***** válasza:
50%

Nekem pont ez a kép van lementve, mint álomtest, még egy kicsi lemegy a combomról és a fenekemről, és így fogok kinézni.

Szerintem azért jó, mert nem anorexiásan sovány, egy B kosaras mell és egy kerekebb popsi járul hozzá. Így az is megszexelné, aki a teltebb nőket szereti, és az is, aki a kifejezetten vékonyakat. Mivel látszik, hogy nem csont és zsír, ezért a testépítő nőkre bukó férfiaknál is határeset. Ez a nő átlagos 167es magassággal kb 52 kg.

Persze nem árt, ha megfelelő arc társul hozzá.

2016. aug. 25. 10:57
 29/33 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nem. Én a telt, gömbölyű formákat szeretem, de ez a csaj gebe.
2016. aug. 25. 11:16
 30/33 anonim ***** válasza:
50%

Aaaj, tudtam én, hogy lehet bízni a férfiakban. :DD Amikor ilyen túlnyomó többség szavaz az asszonyos testalkatra, mindig repes a szívem. :)

amúgy nagyon szép hasa van, azt nagyon elfogadnám..

2016. aug. 25. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!