Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen a tökéletes női test?
7esnél az igazság.
Nekem túl vékony. A sportosabb típust szeretem.
A számomra tökéletes testen ennél valamivel több hús van (ne üssenek már át a bordák a bőrön, légyszi), illetve szélesebb csípő jár hozzá. Ízlések és pofonok.
Egyébként ez a test is szép, szó se róla.
van akinek ez a tökéletes...
nálam teljesen más :) nem vagyunk egyformák :)
23F
Ez egy tökéletes kirakati baba.
Szeretem, ha gömbölyűbb: nagyobb popsi, vastagabb combok, kerek csípő, nagyobb mellek.
Másrészt: a tökéletes nő és a tökéletes test nem ugyanaz. ;)
Nekem pont ez a kép van lementve, mint álomtest, még egy kicsi lemegy a combomról és a fenekemről, és így fogok kinézni.
Szerintem azért jó, mert nem anorexiásan sovány, egy B kosaras mell és egy kerekebb popsi járul hozzá. Így az is megszexelné, aki a teltebb nőket szereti, és az is, aki a kifejezetten vékonyakat. Mivel látszik, hogy nem csont és zsír, ezért a testépítő nőkre bukó férfiaknál is határeset. Ez a nő átlagos 167es magassággal kb 52 kg.
Persze nem árt, ha megfelelő arc társul hozzá.
Aaaj, tudtam én, hogy lehet bízni a férfiakban. :DD Amikor ilyen túlnyomó többség szavaz az asszonyos testalkatra, mindig repes a szívem. :)
amúgy nagyon szép hasa van, azt nagyon elfogadnám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!