Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki egyéjszakás kapcsolatra hajt, akkor miért a teljes nevét és valós adatait használja az ismerkedés során?
Nézd engem fűzött egy pasi pár napig. Hadovált valamit, hogy ügyvéd, meg mi a neve, milyen cégei vannak, de a viselkedése gyanús volt. Csetelgetni ráért, de telefonálni nem akart, vagyis hívni engem akart, de a számát nem akarta megadni. Rákerestem az ügyvédi kamaránál, nem volt ilyen nevű ember, a cégjegyzékben sem volt a nevén semmi. Szembesítettem ezzel: erre megfenyegetett, hogy ő nem hazudott, ezek a "nemesi nevei", undorító vagyok, hogy kémkedek utána, és tönkre tesz a munkahelyemen. Mondtam: csak tessék... Biztos, nem fogják körberöhögni, ha előadja a sztoriját, meg én is a saját verziómat.
Nézd, én nem ítélem el, ha valaki egyéjszakás kalandot keres, de játsszék tiszta lapokkal. A hazug embert amúgy is hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.
Lehet, hogy elsőre komoly kapcsolatot akart, de ahogy megismerte a csajt, rájött, hogy csak dugásra jó.
Tudod, mindketten beleegyeztetek a szexbe, akaratátok, stb. Te is gondolom a saját neved adtad. A pasi mégsem azon pörög, hogy mindenkinek kiírja a faceden, hogy nem tudsz szopni, és lóg a melled.
Ha te egyből ezen agyalsz, akkor nálad komoly gondok vannak...
Talán pont ezért nem akar tőled többet. ;)
Áh, próbáld elfelejteni, kivédhetetlen az ilyesmi.
Vigasztalódj azzal hogy a fiúk is bőgnek amikor egy lány csak használja őket, csak erről ugye nem beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!