Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki egyéjszakás kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki egyéjszakás kapcsolatra hajt, akkor miért a teljes nevét és valós adatait használja az ismerkedés során?

Figyelt kérdés
Lehet ennyire hü..lye valaki?

2016. aug. 23. 15:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azzal mi a gond, ha valakivel lefekszek egyszer és megköszönöm, ennyi volt. Hosszút akartam, de meggondoltam magam. Fél évig fűzöm és pont most nem akarok mégsem komolyat. Miért kell azt mondani, hülyítettelek a bugyi lesésért.
2016. aug. 23. 15:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nézd engem fűzött egy pasi pár napig. Hadovált valamit, hogy ügyvéd, meg mi a neve, milyen cégei vannak, de a viselkedése gyanús volt. Csetelgetni ráért, de telefonálni nem akart, vagyis hívni engem akart, de a számát nem akarta megadni. Rákerestem az ügyvédi kamaránál, nem volt ilyen nevű ember, a cégjegyzékben sem volt a nevén semmi. Szembesítettem ezzel: erre megfenyegetett, hogy ő nem hazudott, ezek a "nemesi nevei", undorító vagyok, hogy kémkedek utána, és tönkre tesz a munkahelyemen. Mondtam: csak tessék... Biztos, nem fogják körberöhögni, ha előadja a sztoriját, meg én is a saját verziómat.

Nézd, én nem ítélem el, ha valaki egyéjszakás kalandot keres, de játsszék tiszta lapokkal. A hazug embert amúgy is hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.

2016. aug. 23. 15:38
 13/20 A kérdező kommentje:
azert mert o azt mondta utolag h nem valo neki komoly. ezt az elejen is tudnia kellett... csak rohadtul megjatszotta magat...
2016. aug. 23. 15:45
 14/20 Titusztitusz ***** válasza:
63%
Kérdező...Most nemazért,de a "hónapokig fűzöm a nőcit,hogy végre-valahára megb...sam",az NEM EGYÉJSZAKÁS KAPCSOLAT KATEGÓRIA...Az "egyéjszakás kapcsolat" az azt jelenti pl. hogy:"Összeismerkedek a villamoson egy hölggyel,leszállunk mindketten valahol,aztán mondjuk egy panzióban még aznap jól megizélem a hölgyet,aztán elbúcsúzunk egymástol örök időkre"...Azért nagyon nem mindegy a két eset,éshát nagyon nem ugyanaz...
2016. aug. 23. 15:50
 15/20 A kérdező kommentje:
nekem az mert nem volt őszinte. csak szexre ment, amire tudta én nem vok vevő. ismert annyira, hogy tudja, nem fogok szexkapcsiba belemenni. ráadásul azt is tudta, h szerelemből fekszem le vele. ezért undorító, amit csinált
2016. aug. 23. 16:11
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
Most elképzeltem, ahogy potyognak a könnyeid, miközben írod ezeket, szép nagy könnycseppek. :(
2016. aug. 23. 17:08
 17/20 A kérdező kommentje:
ez nem vicces, mert én tényleg szerettem és őszintén akartam. :( mivel tudta, hofy szeretem, akár ki is hagyhatott volna, ha van némi érzelmi intelligenciája. na ebben tévedtem, mert nincs. :( egy pasi nem tudja elképzelni, hogy ez egy normális nőnek milyen érzés :( megalázó, fájó... mégha egy könnyű nő lennék, de nem, inkább csak naív, azt hiszem. hittem, bíztam, hogy egy igaz ember, semmi többről nincs itt szó... ennyiről csupán. a többit túlélem
2016. aug. 23. 17:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elsőre komoly kapcsolatot akart, de ahogy megismerte a csajt, rájött, hogy csak dugásra jó.

Tudod, mindketten beleegyeztetek a szexbe, akaratátok, stb. Te is gondolom a saját neved adtad. A pasi mégsem azon pörög, hogy mindenkinek kiírja a faceden, hogy nem tudsz szopni, és lóg a melled.

Ha te egyből ezen agyalsz, akkor nálad komoly gondok vannak...

Talán pont ezért nem akar tőled többet. ;)

2016. aug. 23. 17:53
 19/20 A kérdező kommentje:
18.Erre csak annyit tudok írni, h igazi gyö. kér vagy.
2016. aug. 23. 17:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Áh, próbáld elfelejteni, kivédhetetlen az ilyesmi.

Vigasztalódj azzal hogy a fiúk is bőgnek amikor egy lány csak használja őket, csak erről ugye nem beszélnek.

2016. aug. 23. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!