Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fedldagadt a péniszemen a bőr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fedldagadt a péniszemen a bőr SOS?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Reggel önkielégítést csináltam 1 órában 2x és utáni mielőtt elindultam volna suliba észre vettem h a bőr a péniszemen feldagadt:S

Nagyon parázok kérlek segítsetek h el le fog e lappadni és mikor mulik el és mért lett ez???

15/f

Légyszi nagyon parázok...

2010. ápr. 20. 14:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

hehe nem kéne annyit matyizni

amúgy meg irány a doki

2010. ápr. 20. 14:50
 2/13 A kérdező kommentje:

Ne multkor is egy kicsit feldagadt egy kis helyen de az elmult...

Nagyon félek és nem szeretném h ha anyum megtudná meg dokihoz se menni:S valaki akinek volt már ilyen plzz...

2010. ápr. 20. 14:53
 3/13 anonim ***** válasza:

Na ne, annyira suvickoltad, hogy vízhólyagos lett? :D

Így fogjon reggel az osztálytársaival kezet az ember, egyesek még hajnalban is rejszolnak.

2010. ápr. 20. 14:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond szerintem!A pánikkal várj legalább egy napot,de szerintem holnapra jobb lesz!Biztos túl szépre gondoltál,cibáltad mint a nemnormális!:D
2010. ápr. 20. 14:57
 5/13 A kérdező kommentje:

uccsó válaszadó.. kösz én is erre gondoltam ha hnap már jobb lesz akk nem pánikolok várok még egy pár napod de mitől lehet nagyon gyorsan csináltam v mi???

Várok még válaszokat aki esetleg tudja pontosan..

2010. ápr. 20. 15:00
 6/13 A kérdező kommentje:

14:55

nem tudom h néz ki egy vízhólyag a péniszen... DE itt nem a péniszem hanem azon a bőr vastagabb lett és így ugy néz ki mint ha fellene dagadva:S:S:'(

2010. ápr. 20. 15:02
 7/13 anonim ***** válasza:
nyugi ne parázz 1-2 nap és ujra a régi lesz,tapasztalat xD
2010. ápr. 20. 15:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem addig dagad ameddig el nem pukkan es kettehasadsz mint egy pina a helyen. Latod mit tesz sok zsebhoki. Gyorsan doki.
2010. ápr. 20. 15:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Gyorsan ,erősen és sokat egyszerre!
2010. ápr. 20. 15:13
 10/13 A kérdező kommentje:
kedves 15:09-es válaszadó ez tuti vagy csak hülyeségből mondod???Neked is volt ilyen, és ha igen akkor neked mért nem tudod?
2010. ápr. 20. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!