Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebeszéljem a lányom erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebeszéljem a lányom erről a kapcsolatról?

Figyelt kérdés

Ismerkedik egy 30 éves férfival aki Ausztriában dolgozik. Jól néz ki és izmos a lányom szerintem szép lány,ő nem érzi annak magát és feltette a kérdést a férfinak hogy miért akar vele ismerkedni mikor egy pláza cicát is megkaphatna? A fiú azt mondta hogy az igaz viszont azok csak pénzre mennek és nem szülnek neki gyereket. Lányomat tényleg nem érdekli a pénz viszont a pasi többször is említette hogy ő 4 nap alatt keres annyit mint más itt Magyarországon.

Ráadásul mivel lányommal sok mindent megbeszélünk azt is mondta hogy a srác szeretne vele lefeküdni holnap. Egyszer találkoztak 1hete körülbelül és azóta mindennap beszélnek telefonon két órát viszont a lányom azt mondja neki ez még korai és kicsit vágyna még előtte több időre amit együtt eltöltenek személyesen. Nem hetekre hónapokra gondol. Lányom 24éves

2016. aug. 21. 17:20
 1/10 Blade Bone ***** válasza:
100%
Ne te döntsd el, a saját hibáiból fog tanulni.
2016. aug. 21. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha a lanyod ugy erzi, hogy korai akkor semmikeppen ne fekudjon le vele, mert semmi jo nem sul ki belole:-)
2016. aug. 21. 17:24
 3/10 anonim ***** válasza:
A kapcsolatról nem kell feltétlen lebeszélni, de várjon még az együttléttel a lányod, ismerkedjenek még, így kiderül legalább,hogy mik is a szándékai a férfinak, legalábbis én így látom.
2016. aug. 21. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

"a srác szeretne vele lefeküdni holnap."

Még ebből sem nyilvánvaló, hogy mit akar a csávó?

Hiába, hülyéken nem lehet segíteni...

2016. aug. 21. 17:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Aha, egy pénzes, izmos, jól kinéző pasi, aki a lányodat akarja.

Külön kiemeled, hogy pénzes, úgy veszem észre, hogy neked(is) eléggé imponál...akkor mi a gond?

Szűz még a lányod vagy mi?

2016. aug. 21. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Én mondjuk nem mondanám el az anyámnak, hogy ki akar velem lefeküdni...
2016. aug. 21. 17:50
 7/10 anonim ***** válasza:
A lányod, ha nincs készen rá, ne feküdjön le vele. Ha a fiú tényleg komolyan tervez a lányoddal, megérti, hogy még nem akar lefeküdni vele. Ha nem érti meg, akkor ennyi volt. Sokan előadják a szép kis mesét, hogy gyereket akarnak stb, csak, hogy lefektethessenek valakit. Szerintem egy hét után még korai ilyet kijelenteni,hogy ő gyereket akar, nekem gyanús egyenlőre. Ismerkedjenek tovább aztán kiderül.
2016. aug. 21. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Holnap? Miért nem holnap 13-óra 45-perc 25-másodperckor?

Ez baromság-egy hét után... Kész p! na meleg mälé... Meleg eső esik...

2016. aug. 21. 19:02
 9/10 Szamótza válasza:

Csak azt nem értem, hogy te miért szólsz bele ebbe a kapcsolatba. Oké, megértem, hogy ő még mindig a kicsi lányod és próbálod óvni mindentől és mindenkitől, viszont már felnőtt, 24 éves. Ő is el tudja dönteni, hogy mi a helyes és mi nem. Ha véletlenül rosszul döntene, akkor így járt, de legalább tud tanulni belőle.

Ez most csúnyán fog hangzani, de szerintem nem kéne ilyen szinten a lányod életével foglalkoznod, még akkor is, ha nagyon közel álltok egymáshoz. Hagyj neki egy kis szabad teret.

2016. aug. 21. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Van valami az utolsó válaszban, tanulni csak úgy lehet az életben ha tapasztalunk, a negatív tapasztalat is az élet velejárója.
2016. aug. 21. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!