Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebeszéljem a lányom erről a kapcsolatról?
Ismerkedik egy 30 éves férfival aki Ausztriában dolgozik. Jól néz ki és izmos a lányom szerintem szép lány,ő nem érzi annak magát és feltette a kérdést a férfinak hogy miért akar vele ismerkedni mikor egy pláza cicát is megkaphatna? A fiú azt mondta hogy az igaz viszont azok csak pénzre mennek és nem szülnek neki gyereket. Lányomat tényleg nem érdekli a pénz viszont a pasi többször is említette hogy ő 4 nap alatt keres annyit mint más itt Magyarországon.
Ráadásul mivel lányommal sok mindent megbeszélünk azt is mondta hogy a srác szeretne vele lefeküdni holnap. Egyszer találkoztak 1hete körülbelül és azóta mindennap beszélnek telefonon két órát viszont a lányom azt mondja neki ez még korai és kicsit vágyna még előtte több időre amit együtt eltöltenek személyesen. Nem hetekre hónapokra gondol. Lányom 24éves
"a srác szeretne vele lefeküdni holnap."
Még ebből sem nyilvánvaló, hogy mit akar a csávó?
Hiába, hülyéken nem lehet segíteni...
Aha, egy pénzes, izmos, jól kinéző pasi, aki a lányodat akarja.
Külön kiemeled, hogy pénzes, úgy veszem észre, hogy neked(is) eléggé imponál...akkor mi a gond?
Szűz még a lányod vagy mi?
Holnap? Miért nem holnap 13-óra 45-perc 25-másodperckor?
Ez baromság-egy hét után... Kész p! na meleg mälé... Meleg eső esik...
Csak azt nem értem, hogy te miért szólsz bele ebbe a kapcsolatba. Oké, megértem, hogy ő még mindig a kicsi lányod és próbálod óvni mindentől és mindenkitől, viszont már felnőtt, 24 éves. Ő is el tudja dönteni, hogy mi a helyes és mi nem. Ha véletlenül rosszul döntene, akkor így járt, de legalább tud tanulni belőle.
Ez most csúnyán fog hangzani, de szerintem nem kéne ilyen szinten a lányod életével foglalkoznod, még akkor is, ha nagyon közel álltok egymáshoz. Hagyj neki egy kis szabad teret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!