Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt beleszerettem egy (most) 25 éves pasiba és már vagy 2 éve nem is láttam, de még mindig kb naponta eszembe jut és elég gyakran álmodok vele. Mit csináljak h elfelejtsem?

18/l

2016. aug. 20. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Annyit tudsz tenni, hogy nem gondolsz folyton ő rá és megpróbálsz másokksl ismerkedni és továbblépni.
2016. aug. 20. 23:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne ragadj le nála, majd jön másik szerelem.

Anno a te korodban volt egy kedves ismerősöm, akibe hasonlóan belezúgtam. Utána szétváltak az útjaink, anélkül, hogy bármi is történt volna - évekig arról ábrándoztam, hogy mi lehetett volna, ha újra látnám, mit kellett volna másképp...

Ha volt kapcsolatom, akkor elfelejtődött, de ha gond volt, akkor rögtön eszembe jutott, hogy bezzeg ő.

Végül lett egy olyan párkapcsolatom, aki mellett már nem jutott eszembe az illető. Most, hét év után már csak kellemes nosztalgia - kíváncsi lennék, hogy alakult az élete, de a gyerekes rajongásból kinőttem. :)

Majd ki fogod te is, csak ne hagyd, hogy teljesen beszűküljön a világod miatta.

2016. aug. 21. 13:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon igyekszem, sajnos már évek óta...

De szerintem még kell néhány év h elfelejtsem. Az a baj h nem először fordul már elő ilyen velem, mondjuk akkor 10 éves voltam, de 2 év kellett h elfelejtsek egy 14 éves srácot :D

Köszönöm a tanácsokat! Igyekezni fogok :)

2016. aug. 21. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!