Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hibáztam volna ebben a helyzetben vagy a párom reagálja túl?
Tegnap délután az egyik belvárosi cukrászdából az autóm fele sétáltam a Vörösmarty téren amikor összetalálkoztam az egyik kávézó teraszán a párom barátjával és annak öt éves kislányával. A párom a kislány keresztapja.
Mivel tele voltam pakolva sütivel értelemszerűen megkínáltam a barátom keresztlányát pogácsával és sütivel amit el is fogadott a kislány, az apukája pedig felajánlotta hogy üljek le egy kávéra mert meghív a sütiért cserébe. Elgondolkodtam hogy rendben van-e, mert eddig mindig csak a párom társaságában voltam velük. De végülis leültem egy kávéra ha már annyira rábeszélt a kislány apja ( egyedül volt a kislánnyal). Mondta hogy a páromat is hívta hogy jöjjön, de ki van kapcsolva a mobilja. Én is hívtam telefonon, de csak később hívott vissza mert éppen akkor dolga volt.
Kb. negyven percet voltam velük a kávézó teraszán, ez idő alatt játszottunk a kislánnyal. A páromtól később megjegyzéseket kaptam arra utalva hogy nem tudok a fenekemen megülni.
Azt tudni kell hogy a párom barája nem rég vált el a feleségétől. Négy éve ismerem őket, annyi ideje mint a páromat. A házassági tanújuk is volt a párom, "nem csak" a kislány keresztapja.
Túl messzire mentem vagy semmi rosszat nem csináltam?
Kieg: a páromat a kislány anyukája felszokta hívni hogy találkozzanak egy kávéra szóljon a párom a nővérének is.
Nem tudom a párod hogy van vele, de én csak olyan barátomnak vállalnék keresztszülői és esküvői tanú szerepet akiben 100%-ig megbízom. Nekem egy ilyen barátom van, már-már családtag. Lényeg a lényeg én ezen nemhogy kiakadnék, inkább örülnék, ha a jelenlétem nélkül is jó kapcsolat lenne a párom és a barátom közt.
Semmi rosszat nem tettél.
Gondolom a párod valami dzsungelből migrált ide - mi a fehér emberek így élünk. Kedves ismerőkkel le-le ülünk egy kávéra, nem keféljük meg a nőket a cukrászda teraszán... nehéz lehet neki.
És még elég agresszív is, mert lám, már te is úgy emlegeted az álláspontját, mintha az valami normális, emberi vélekedés volna - de ne az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!