Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány régóta beszélünk msn en, de nem tudom leszűrni mit akarhat, mit csináljak?
"akik mellett nőnek (vagyis elnyomottnak, kisebb rendűnek)"
nőnek érezni valaki mellett magad, nem ezt jelenti
hanem azt hogy úgy bánik veled mint egy istennővel és ezt nem pénzel hanem szavakkal bókokkal lehet elérni, de gondolom rettenetesen értesz a csajokhoz kedves első válaszoló, ha pedig nem érdekel hogy mit ír minek válaszolsz rá??
bocsi h nem a kérdésedre válaszoltam de nem tudtam elhaladni az első válaszoló kommentje mellett..
ja és még valami, én kifejezetten utálom még azt is ha egy fiú aki tetszik nekem meghív egy italra kicsit kiszolgáltatottnak érzem olyankor magam vagy nem is tudom igazán, az a lényeg hogy az igazi csajok nem a pénzre mennek, ha csak ilyet ismertek rossz helyen kapiskáltok...
te pedig kedves kérdező várj vele egy kicsit hagyd hogy ő is érdeklődjön rendszeresen felőled...:)
Am akkor parasztok vanna ezen az oldalon, hogy az valami förtelem.
Nah elmondom a szitut, lehet nagyon be van gubózva a csajszikám. Szerintem próbálj kicsit csalafintább lenni ennél, ha mondjuk elmegy könyvtárba, vagy valami elintéznivalója van stb... És mondjuk elötte dumcsiztatok, akkor mondjad neki hogy várj! elkisérlek én is unatkozok, stb... Szal menny vele és beszélgessetek, ha az is megvan és konkréten csak áldogáltok, de mindég csak elvagytok,akkor kell bevágni, gyere már velem meginni egy kávét/üccsit stb... Szóval csak okosan meglehet azt érezni mikor olyan kedvében van, de ehhez figyelem kell és szemed sargából állandóan a nyomában lenni... :) És hidd el ez nem nyomulós, persze az csak finoman kell végrehajtani...
Én is egyetemista vagyok, és volt nem 1-2 ilyen eset, és ha nincs is semmi akkor később is megcsinálhatod ugyan ezt.
Nekem meg egy mogorva csajszika tetszik, de olyan aranyos meg szép...XD... de multkor a mekibe dalálkoztam vele olyan aranyosan integett azzal a kék szemével, hogy menten elolvadtam :D...XD... szal most ő kell nekem, és én még beszilgetni is csak ritkán beszélek vele...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!