Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk minden lányt oltanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk minden lányt oltanak az osztályban?

Figyelt kérdés

Eddig úgy tűnt számomra,hogy csak azokat a lányokat szivatják a fiúk, akik visszahúzódóak vagy valami miatt nem szimpatikusak, vagy van,aki azt is szivatja,aki tetszik neki. Végülis minden lányt szoktak nálunk szivatni olykor, de van 1-2,akit elég gyakran.

Na most engem nem szoktak szivatni,de ma eléggé mondogatták a nevemet!!

Végülis abbahagyták,mert nem reagáltam rá!Ha azt mutatom,hogy nem zavar,akkor nem fognak szivatni...Így van?

A kérdés: minden lányt kóstolgatnak, tesztelnek a fiúk ok nélkül?

2010. ápr. 19. 19:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
yah
2010. ápr. 19. 19:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Ennek mi értelme van?
2010. ápr. 19. 19:37
 3/15 anonim ***** válasza:
Az oltáson mit értesz... De egyébként van abba igazság, hogy aki csöndes, visszahúzódó azt előbb basztatják mint aki partyarc. Ha rá sem hederítesz, átnézel rajtuk mikor bas_tatnak, akkor nem fogják folytatni, mert saját magukat szégyenítik meg. Vagy te őket ezzel :D Ha határozottan lépsz fel pl hogy "kur_a gyorsan fejezd be" vagy lekeversz egy pofont akkor nem kell attól félni, hogy legközelebb belédköt, tudja hogy nem kell veled szórakozni.
2010. ápr. 19. 19:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Általános iskolában, ja...
2010. ápr. 19. 19:39
 5/15 anonim ***** válasza:
De pl mi a csávókkal vagy a én magam szoktam szórakozni, hogy csaj kérdezi "valaki eljön velem?" válaszolom rá hogy "én szívesen elmegyek veled >.<" :D:D
2010. ápr. 19. 19:40
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi!:) Az oltáson azt értem,hogy pl. becézget, hülye kérdéseket tesz fel, vagy olyanokat mond, ami zavarba hozhat és a közönség előtt nem akarok szerepelni. Pl. le akartak rajzolni,vagy cuppognak,meg ilyenek, hülyéskedések. De mondjuk nekem az a véleményem,hogy azok a lányok, akik ezt megengedik, már nem kapnak később annyi tiszteletet (persze,van,aki mégis pozitívan jön ki belőle).

Na bocsi,hogy ennyit írok:) Végülis pár srác már "beégett" előttem (legalábbis hallottam,hogy ezt mondták egymásközt), már csak 1, max. 2 van,aki élesben mer hülyülni,de amúgy nem csinálok semmi durvát,csak biztos úgy nézek rájuk...

Ha a srácok ezzel megszégyenülnek,akkor miért csinálják?:)

2010. ápr. 19. 19:45
 7/15 A kérdező kommentje:
19.40. Ilyen is volt már,hogy én mondtam,hogy megyek haza, ő meg hogy vigyem el magammal:) Hát...akkor ez csak ilyen szórakozás?
2010. ápr. 19. 19:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen, ezeket szimpla poénokból lőjjük, egy-egy kacsintással, mosollyal vagy szemöldökhúzogatással :)
2010. ápr. 19. 19:49
 9/15 A kérdező kommentje:
Annyira gáz szerintem:) Vagy nem? Mit akartok kihozni a lányokból? :)
2010. ápr. 19. 19:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Hú, micsoda problémák.
2010. ápr. 19. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!