Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szemölcsöm van/volt akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ladychaos kérdése:

Ha szemölcsöm van/volt akkor elmúlik teljesen?

Figyelt kérdés

Ha egyszer nemi szemölcsöm volt és már nincs külső jele, attól még vírus hordozó maradok egy ideig.

Mikortól tekinthető valaki teljesen gyógyultnak?(már nem hordozó tehát már nincs külső jel és nem is fertőz)

Csak normális emberek válazoljanak legyenek oly kedvesek.

Köszönöm

2010. ápr. 19. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát gondolom,hha már nem fertőz.
2010. ápr. 19. 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Mármint Mennyi idő mire gyógyultnak tekinthető valaki.

Ha van ilyen.

2010. ápr. 19. 19:05
 3/5 anonim válasza:
Hát, sztem ez olyasmi, mint a herpesz, vagyis szerintem mindig benned marad, de akkor jön elő, ha legyengül az immunrendszered, pl. midnennap bulizol. Amúgy meg szerintem a sima szájherpeszhez hasonlító adatokkal rendelkezik ez is.
2010. ápr. 19. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
a HPV-d volt, akkor van is. A szemölcsöket okozó kb fél évig fertőz benned, és életed végéig hordozó maradsz , ha nem is fertőzől és nem is jönnek ki a szemölcsök
2010. ápr. 19. 22:23
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm.

voltam kiváncsi hogy mennyi idő mire már nem fertőzök.

Azzal tisztában voltam hogy örök életemre bennem lesz de arra sehol sem találtam választ hogy mikortól nem vagyok "fertőző".

2010. ápr. 20. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!