Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira nem értem már. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira nem értem már. Most szerinted mit akar?

Figyelt kérdés

Van 1 srác a suliban,még nem volt csaja,és sokott cikizik,ezért elég kicsi az önbizalma,de nekem valamiért tetszik kb. november óta. Régebben néhányszor odajött hozzám beszélgetni,de én mindig vmi ürüggyel ott hagytam pl,hogy nem érek rá. De mostanában elég gyakran észrevettem,hogy néz,és én is Őt. Van amikor direkt sétálgat elöttem,de most tök fura lett.

Van olyan nap,amikor nem is vesz észre. + azt hiszik ( ő meg a haverja,hogy nekem a haverja tetszik)

Meg,ha meglát egy fiúval,akkor ő azzal vág vissza,hogy követekző szünetben a suli legmenöbb csajával beszélget.

Én már nem értem.

2010. ápr. 19. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:

"sokott cikizik"

az mi a jóisten?

2010. ápr. 19. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Menny oda és smárold le. :D
2010. ápr. 19. 18:52
 3/5 A kérdező kommentje:
sokat XD :D csak siettem :D
2010. ápr. 19. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha már többször lepattintottad, még szép, hogy nem próbálkozik többet. Azért, hogy megint elküldd? Hülye lesz. Különben sem tudhatod, még te magad se, hogy ha odamenne, reflexből nem küldenéd-e el megint...

Menj oda hozzá te, ha akarsz valamit.

22/F

2010. ápr. 19. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:
mutasd meg neki a puncid mindig bejön
2010. ápr. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!