Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreznétek magatokat ha kiderulne h valaki tud mindent rolatok mert kemkedik utanatok?
Igy jartam en. A munkahelyemen megismertem egy ugyfelet , mas nemzetisegü, közel keleti.
Tudtomra adta h tetszem neki en is jokepunek tartottam , tudomasul vettem a dolgokat es masnap el is felejtettem , nem az elsö ajanlat az eletemben .
Utana megkapott a facebookon, ramirt. Visszairtam. Vegul irt h a haztömböm elött van es tudja melyikek az en ablakaim.
Mindig ir mikor elmegyek itthonrol h hello hova mesz?
Pedig delben megyek el sokszor es ö olyankor munkaban van tehat nem ö figyelhet.
Tudja mikor erek haza .
A varosban ha megyek a legvaratlanabb helyeken epp szembejön . Mintha mutatni akarna h akkor talalkozik velem mikor akar. Többször fékez le mellettem h ne vigyen ö ?
Van egy eldugott helyen egy kedvenc fagyizom amiröl senki nem tud , sose mondtam h odamegyek senkinek. Tegnap odamentem es egyszercsak betoppan h na mizujs nem beszelgethetunk ?
Kerdeztem h honnsn tud mindent teszi h nem erti a kerdest
Szerintem van csomo ismeröse baratja a szomszedaim közul is , mert lattam h az egyik honfitarsa nagyon figyel mikor megyek valahova es utana smsezik ö .
Szerintetek milyen hálózat lehet ez hogy ez ilyen kepben van minden mozdulatommal es ennyire jelentenek neki mindent ?
Hogy tud ilyet elvarni a barataitol es milyen alapon ? Ki ad ilyen reszletes jelenteseket es miert kötelesek neki raportalni ?
Volt egy par talalkam vele es ennyi.
Mi a velemenyetek ?
Nagyon szeretnem tudni , megérteni a helyzetet . Ez a ferfi dolgozik es azt hiszem hazas , habar szinglinek mondja magat , mit szoltok , mi ez ?
Ez így ebben a formában nem normális.
Első körben tiltsd le a facebook-on (nem is értem ne haragudj, hogy minek kellett egy munkakapcsolatból adódó ismerettséget visszajelölni! ne tessék játszani a tűzzel!), utána határozottan mondd el neki, hogy nem érdeklődsz iránta, nem akarsz tőle semmit, maradjatok a munkakapcsolatnál.
Eztán jelezd a cégnél a felettesednek is!
Ha ez nem kamu, akkor add tudtára azt is, hogy ez téged zavar, nem akarod, hogy kövessen és ha nem változtat, a rendőrségre vezet a következő utad.
(egyébként tényleg ott csúsztál el ezzel, hogy nem játszunk a tűzzel, nem cicázunk, nem jópofáskodunk, nem csetelgetünk olyan férfival, akitől nem akarunk semmit- bármilyen származású is!
Mivel jól ismerem a közel-keleti (arab) kultúrát, ezért azt kell, hogy mondjam, hogy részben magadnak is köszönheted a helyzetet. Tessék máskor higgadtabbnak, megfontoltabbnak lenni és nem szórakozgatni másokkal- abban a kultúrkörben ez már felhívás a keringőre! Tanulj az esetből! Nem azt mondom természetesen, hogy a férfi nyomulása normális, mert közelsem- de hogy te alapot adtál hozzá, az is biztos!
Milyen érdekes, hogy engem nem figyelnek, nem zaklatnak arab származásúak, pedig még a nyelvtanárom is házas férfi volt és beszélem a nyelvüket, ismerem a kultúrájuk alapjait...)
Ésszel, okosan tessék leépíteni (ne sértegesd, ne fenyegesd, magyarázd el és maradj következetes, erős, higgadt).
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!