Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ez a kerdes hozzatok szol, miert akadtok ki ennyire?
Figyelt kérdés
ha a fiuk/ferfiak megneznek akkor miert akadtok ki annyira hogy hu ne nezzel...?
foleg olyan esetben amikor alig van rajtatok valami.
egy nagyon rovid nadrag(ha lehet annak nevezni) es a cici alig van eltakarva.
->
azt varjatok hogy becsukott szemmel menjunk el melletetek????
2016. aug. 16. 18:46
11/15 anonim válasza:
mert nem mindig tudom mit gondolnak rólam. illetve sok a pofátlan bunkó is. Júniusban történt velem ,hogy egy egyáltalán nem kihívó , nem mell kirakó ujjatlan ing szerűségben voltam (ami picit átlátszóbb , de 1. volt rajtam melltartó ,2. viszonylag magas nyaka van , 3. ennél sokkal többet mutató ruhadarabokat látni..) és gombos. és az egyik gomb picit kilazult és véletlen szétjött , hála az égnek nem is volt feltűnő és diszkréten begomboltam. Az egyik ház fel volt állványozva és fentről nézett egy pasi és lekiabált ,hogy légyszi ki gombold , ne be! Na az ilyen bunkó parasztok miatt.
12/15 Sunshinedoll válasza:
Azt várjuk el, hogy emberként kezeljenek, nem pedig szexuális fantáziaként, vagy tárgyként. Ha nem bírsz úgy elmenni egy nő mellett, hogy ne képzelj bele szexuális tartalmat, akkor ne menj ki az utcára.
13/15 anonim válasza:
12# es bocs inkabb tey ne menj ki az utcara ha nem tetszik valami.
14/15 anonim válasza:
Én nem öltözködöm kihívóan, pl. dekoltált felsőt abszolút nem hordok, csinos ruháim vannak, pl. olyan rövidnadrágot, amiből kilóg a fenekem félgömbje, sosem hordanék. Ha így öltöznék, és megbámulnának, kellemetlenül érezném magam, de saját hibámként fognám fel, hiszen én mutogatom.
Engem sosem méregetnek így, mindig a szemembe néznek.
26L
15/15 anonim válasza:
Én szeretem ha megnéznek. Magabiztosabb leszek. Jól esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!