Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátnőm csak csiklóról tud elmenni! Mióta együtt vagyunk nem ment el! Már próbáltam mindenhogy izgatni ott( nyelvel szájjal kézzel..stb)és nem megy el! Mondtam már neki hogy lazítson de úgy se !!!
2010. ápr. 19. 17:41
 1/4 anonim válasza:

hello!nem tudtuk meg a barátnődről,hogy hanyadik pasija vagy első vagy nem. sok sajnos nem képes a hüvelyi orgazmusra.. ez lehet sok hiba feszült,vagy sresszes. beszélges vele erről. ha nem ilyen baja van akkor lehet em indul be elégé. vezesetek be vmi érdekes kis játékot pl(szerepjáték,tejszin nyalás stb)

n

2010. ápr. 19. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:

nem szabad erőltetni nem fog sikerülni ha éjjel nappal azon vagytok mind a ketten h bárcsak sikerülne, ha nem figyeltek akkor mikor nem is várnátok majd sikerül... sok türelem és iszonyatos szerelem kell hozzá...én már csak tudom megszenvedtem én is az orgazmussal...:D

most pedig már tökéletes minden..;)

2010. ápr. 19. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem megy el, mond meg neki: Menjen el!
2010. ápr. 19. 18:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Én vagyok a második pasija A barátnőm most 19 az előző palija 24 volt szóval nem tudom:S Meg nem szoktuk erőltetni Köszönöm a válaszokat
2010. ápr. 21. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!