Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire gondol amikor rámnéz? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondol amikor rámnéz? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy srác akit már rég kinéztem.Tudja,hogy tetszik nekem legalábbis nagyon valószinű.Hála A Jó Istenek köszön ha elmegy mellettem az utcán..Újabban sokat szemezünk.Néha látom,hogy csak úgy a szeme sarkából rámpillant.Ha visszanézek rá röktön elforditja a fejét,de van amikor egész hosszú ideig nézzük egymást.Elképzeéhető,hogy azért néz mert tetszek neki?És ha igen mit csináljak? És ha nem akkor mitévő legyek?Előre is kössz:):*!!!
2010. ápr. 19. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:

az eredeti kérdésre lehetetlen válaszolni, mmint h mire gondol mikor rád néz...:D

nem veszíthetsz sokat kérdezd meg tőle magad, más a kérdéseidre úgy sem tud választ adni, mint a fiú maga..;)

hajrá

2010. ápr. 19. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz vele beszélgetést, tutira bejössz neki! Akármilyen átlátszó hülye ürügy jó lesz, a lényeg hogy elinduljon valami,. Azok alapján amit leírtál, innentől már megy minden magától :)
2010. ápr. 19. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Arra hogy elfogyott otthon a nógrádi sós ropogós és délután vennie kell ezért a boltba egy csomaggal.
2010. ápr. 19. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha szemezget veled akkor tuti szimpi vagy neki és bejössz neki.
2010. ápr. 19. 17:31
 5/10 anonim ***** válasza:
arra gondol h de jó lenne jól meg......
2010. ápr. 19. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Már megint ott mászik az a pók. Szépen szövögeti a hálóját. Kár hogy ott áll előtte az a lány, így nem láthatom hogy most hogyan csinálja.
2010. ápr. 19. 19:29
 7/10 anonim ***** válasza:
kezdeményezz beszélgetést akármilyen ürüggyel. pl. zsebkendő, idő, útbaigazítás, stb.
2010. ápr. 19. 19:37
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem írj egy cetlit amin rajta van a neved meg a telefonszámod és ha legközelebb találkoztok köszönj neki, nyomd a kezébe és menj tovább.. ha tetszel neki felhív
2010. ápr. 30. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
ja én az utóbbi tanácsot megfogadom, a fogorvosomnak fogom odaadni a telefonszámom, de titokban vagy az asztalára teszem, vagy pedig valami ürügyet keresek, pl azt h tartozásom van, megadom a számom, ha van valami azon elérnek
2010. ápr. 30. 22:49
 10/10 anonim válasza:
hat ha sokat neztek egymasra akkor azt jelenti hogy akar valamit toled,mondjuk tetszel neki....de az is lehet hogyha tudja hogy tetszel neki kacag magaban amikor radnez,ezt nem lehet tudni...de azert tudd es remeld hogy mindig van remeny es akarmikor osszejohettek:-*:X
2010. máj. 11. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!