Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem legjobb barátja meg akar fektetni?
Fél éve szakított velem a exem. Ezután haverkodtunk jobban össze a legjobb barátjával, bulizni is együtt megyünk. A kétértelmű megjegyzései miatt gondolkodtam el, hogy meg akar-e fektetni, mert (egyelőre...) nem tapasztaltam más fura dolgot. Barátként nem akarom elveszíteni, de tabu, mert mégiscsak az exemhaverja...
20l
Miért tabu? :D Nem tudjátok felnőtt módjára kezelni?
Én az exem egyik legjobb haverjával jöttem össze kb fél évvel a szakítás után. Mindhárman megbeszéltük, hogy senkinek nem para, nem is volt belőle soha a legapróbb probléma se. Az exemmel köztünk már semmi nem volt akkor, vége volt, lezártuk, miért akart volna beleszólni a szerelmi életembe? o.O
Azóta is tökéletes a kapcsolatunk, boldogabb vagyok, mint valaha életemben, egyikünk se a múlton rugózik. Sőt, társaságban tök jól elvagyunk az exemmel meg az ő új nőjével. Semmi gond ezzel, csak kell hozzá egy kicsit érettebb mentalitás.
Én is sokáig azt hittem, hogy szeretem. Aztán rájöttem, hogy valójában nem is igazán őt szerettem, csak annyira rosszul éreztem magam a szakítás miatt, és annyira megviselt, hogy kidobott, hogy azt hittem, másnak sose kellenék, mert rossz vagyok, blablabla, ezért akartam őt visszakapni. Aztán összejöttem a párommal, és azóta az asztalba verem a fejem, hogy én az exem után akartam futni, amikor ezerszer jobb pasi is van a világon, aki szeret :D
Hidd el, ha már fél éve kidobott, és azóta rád se bagózik, akkor nem sok esélyed van nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!