Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érez valamit irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érez valamit irántam?

Figyelt kérdés

Van 1 tanár a sulinkba akit én nagyon szeretek(szerelem).

De nem toom hogy ő hogy érez. Szerintetek ez mire utal?PL: Ha rámnéz gyorsan elkapja a szemét, néha megölel és azt mondja "ugy szeretlek", olyan másképp kezel mint a többi diákot má lassan tegeződünk. Nah szerintetek?

2010. ápr. 19. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
na neee mááár! Te hány éves vagy? És a tanár??? Pesti vagy? ez nem akkor volt, mielőtt még lecsukták a pedofil angol tanárt? XD
2010. ápr. 19. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
nem hiszem. eggyes tanárok sajnos gyakran "flörtölnek"(nem szószerint) a lányokkal
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Ha te tényleg szereted a tanárodat, akkor nem akarhatsz enki rosszat!Tudod te mivel jár ha összejöttök?Tönkre tennéd az életét, tanári pájáját?

Ha mégis komolyan gondolnád várd ki míg végzel és már nem a tanárod.

4/10 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem azt érzi irántad, hogy meg kellene téged tanítania helyesen írni, mert így... Jézusom!
2010. ápr. 19. 16:15
 5/10 anonim ***** válasza:
nah az lenne a kérdésem hogy hány éves vagy? nemed ? a tanárod hány éves ? és az ő neme ?és akkor így már egyszerübben fog mindenki írni;) sok sikert:)
2010. ápr. 19. 16:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Nah figyi ne a helyesírásom nézd nem azt akartam értékeltetni. Meg nem a cikizésért irtam ki csak kiváncsi vagyok a ti véleményetekre. Am én 18 éves srác vagyok a tanárom bedig 38 szóval van külömbség de ez nem érdekel én nem akarok tőle semmit mert van családja is Isten ments csak mégis megvan bennem az ábránd. Csak arra lennék kiványcsi hogy csak egy jó tanár-siák kapcsolat vagy szerelem. ???
2010. ápr. 19. 18:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Folyton azt irod, "a tanárom". Tehàt férfiról van szó? Szóval nemcsak hogy családos, 20 évvel idősebb nálad, hanem még homokos és jóforman pedofil is? És azt mondja neked, "úgy szeretlek"? Te pedig "szerelemmel" szereted?

Hallod-e, ez egyre cifrább!!!

És amikor felébredsz, akkor mit csinálsz? Tovább kamuzol? Vagy ébren is álmodsz? Jaaaj...

2010. ápr. 20. 06:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Nőőő nem férfi inkább ne irjatok semmit kösz
2010. ápr. 20. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Na... Te butus!

Ne sértődj már meg, nem rosszból írtam, dehát ilyenkor inkább "tanarnő"-ről beszél az ember. Ez félreérthető volt.

Egyébként az ilyesmin a legtöbben átesünk, nagyon sok diák úgy érzi, hogy szerelmes a tanárjába, és mindenféle jeleket vél felfedezni ami azt bizonyítja, hogy ez a szerelem kölcsönös.

Ez normalis, és nem szégyen. De el fog múlni, és később mosolyogni fogsz a szép emléken.

További jó tanulást, és csak álmodozz nyugodtan tovább! Sok szerencsét kívanok neked!

2010. ápr. 21. 07:48
 10/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy van benne valami arról amit gondolsz mert nekem sikerült összejönnöm a barátom tanárjával akkor én 16 voltam ö meg 28 körül deh nem tartott sokáig és a férje már nem volt meg neki viszont volt egy gyereke vagyis most is van XD nah tehát ennyi és mióta tart ez a "románc"?
2010. ápr. 21. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!