Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szoktátok msnen vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szoktátok msnen vagy smsben írni egymásnak h puszi mikor elköszöntök?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 15:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem! Szerintem b*zis!

Bár van pár "jajjdekeményvagyokcsávó" a sulimban, és ők köszönésnél is 3 puszi 1másnakXD

2010. ápr. 23. 12:40
 22/26 anonim ***** válasza:

A diszkópatkányok valóban 3 puszival szoktak köszönni egymásnak. De sztem az nem túl férfias XD

Amúgy msnen vagy smsben ne irkáljanak egymásnak ilyeneket... Fiú írhatja lánynak, írhatja a barátnőjének, írhatja a húgának vagy anyjának, ha olyan a kapcsolatuk, de ne írja a haverjának! Jesszum...

Egyébként mi a párommal ennél sokkal kifinomultabbak vagyunk :D Már a kapcsolatunk elején arra a következtetésre jutottunk, h a "puszi" az gáz. :D

Ilyet szólt nekem: "csak puszi? ennyivel el vagyok intézve?", én meg írom vissza: "jó, akkor csók" :D

És azóta így köszönünk el. A puszi a lányoknak való XD

2010. ápr. 23. 13:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Ja, hogy fiú fiúnak? Hát, úgy nem szoktam. Mint ahogy fiúkat élőben sem szoktam arcon puszival üdvözölni. Puszilkodni lányok szoktak egymás között, meg esetleg fiúk lányokkal, szóval írásban is inkább így használjuk szerintem.
2010. ápr. 23. 13:52
 24/26 anonim válasza:
Csak csajoknak. Lehet valaki trendi, de azért puszit adni egy másik fiúnak?! Hát meghülyülök! Ez lenne a ,,trendi"?
2010. ápr. 23. 14:14
 25/26 anonim ***** válasza:
Fiú fiúnak? Nem :D
2010. ápr. 23. 14:23
 26/26 anonim ***** válasza:
Oroszoknál így köszönnek a barátok egymásnak, és nem csak a b*zik.
2011. dec. 21. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!