Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kabalát adnátok neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kabalát adnátok neki?

Figyelt kérdés
Barátommal 1 hónapja járunk, és most lesz a ballagása.Ő magát fekete báránynak nevezi, ezért szeretnék adni neki, egy ballagási kalapos fekete bárányt.De én kaptam tőle egyet és megutálta, mert mindig azzal szivattam.Mit adjak neki, nyuszit, ami rám hasonlít, vagy bárányt?
2010. ápr. 19. 14:41
 1/8 A kérdező kommentje:
L15
2010. ápr. 19. 14:42
 2/8 anonim ***** válasza:

inkább nyuszit...

de legyen rajta ballagósfelszerelés

(nekem is megvan még a ballagósbaglyom amit akkori páromtol kaptam:))

2010. ápr. 19. 14:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Először én is baglyot akartam de az olyan snassz és hétköznapi..nem?Mindenki olyat ad/kap!
2010. ápr. 19. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:

én a barátomnak ugyan nem ballagott de az 1. hónapfordulónkra plüss leopárdot adtam, szivecske alakúak a foltjai xD (happybox) ez 1 éve volt, azóta ha nélkülem megy el valahova hosszú távra viszi magával, tök aranyos XD mert akkor olyan mintha vele lennék ha vele van a "cica" így hív engem is meg a plüssleopárdot is :D szóval a nyuszi szerintem jó ötlet lenne, rád emlékeztetné:D

17/l

2010. ápr. 19. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyuszit,de inkább 1 cicát :D
2010. ápr. 19. 15:10
 6/8 A kérdező kommentje:

És ezen kívül mit adjak még neki?És akkor adjam, mikor mennek körbe a suliban, vagy kicsit később, nem akkor amikor mindenki más?

(Bocs , csak nem akartam új kérdést kiírni emiatt:D)

2010. ápr. 19. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen mindegy mikor adod oda neki, bár én meghittebb pillanatban jobban örülnék neki...:D

és inkább nyuszi ami rád emlékezteti én a barátomtól egy majmot kaptam...:DxD ő azt mondja hogy a makiban látta az én képmásom XD

én pedig "majmosznak" hívom szval teljesen rá emlékeztet...:D

2010. ápr. 19. 17:23
 8/8 anonim válasza:
Olyat adj neki, ami rád emlékezteti és nem a saját magára. Tehát nyuszi. :)
2010. júl. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!