Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők valamilyen szinten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők valamilyen szinten "vágynak rá" hogy kihasználják őket sok esetben?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam/hallottam/láttam hogy sok nő beszél arról hogy kihasználták. Pedig előtte közlik hogy: "nem lehet kihasználni engem". Másképp meg: "én nem olyan nő vagyok, én nem leszek játékszere senkinek". Aztán kiderül mégis. Mégis csak szexre kellettek a férfinak és kiderül. Legtöbb ilyenkor a férfit szidja, de alapjába véve nem mindig a férfi tehet róla, főleg ha kelleti magát a nő.
2016. aug. 13. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Zéró szinten. Igen. 😃
2016. aug. 13. 20:52
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
77%

Elég körbenézni a világban.

26/F

2016. aug. 13. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
35%

Nyilván nem vágynak rá, de maguk választják ezeket a férfiakat, akikről pontosan lehet tudni, hogy csak szexre tartják a nőket.

A nőnek az a fő dilemmájuk, hogy minél jobban néz ki egy férfi, annál olcsóbban (értsd: elköteleződés nélkül) kénytelenek adni a szexet, mert nagy értük a verseny. Így azok a férfiak, akiket leginkább kívánják, pont azok, akiket a legkevésbé sem lehet komoly, monogám kapcsolatra bírni.

2016. aug. 13. 21:08
 4/8 Noren1989 ***** válasza:
77%

#3as: ki beszélt itt szexuális kihasználásról? Még vagy ezer formája van, amikről egy szó sem esett...

Simán előfordul a lelki terroros kihasználás, konyhai rabszolgasors, gyerekekre való "kényszerítés"...

2016. aug. 13. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Ki vágyik rá? Tudod, a legtöbben belesétálunk naivan, tapasztalatlanul, csak aztán van, aki tanul belőle, és levonja a következtetést, hogy mire figyeljen, és van, aki nem tanul, és az olyanok sétálnak bele újra és újra ugyanabba a hibába. Nálam csak egy dobásuk van a barátaimnak is, de párválasztásnál kiéleződött a figyelmem, csak egyszer választottam olyat, aki nem volt méltó rá, ő volt az első barátom, aztán olyan szűrőm lett utána, amit sokan nem tudnak megugrani, de nem érdekel a sikertelenek hisztije, vagy felnőnek egy kapcsolathoz, vagy így jártak.
2016. aug. 13. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Azok sétálnak bele akiknek nincs tapasztalatuk.

Mivel gyanútlanok sok mindent elhisznek vagy beleképzelnek az első fordulóban, de az hogy direkt vágyjanak a kihasználásra vagy a megalázásra az egyenesen nevetségesnek tartom. Feltételezem te sem gondoltad komolyan.

Ahogy én látom ezek a lányok általában bizonytalanok, talán még magas bennük a megfelelési kényszer vagy egyszerűen illúzirikus álmokat kergetnek. Mivel jóhiszeműek nem veszik időben észre (ha van) az intő jeleket. Ettől válnak tökéletes prédává. :)

Kevés vagy maximum egy-két barátjuk /flörtjük volt előtte, ezért egyből nem biztos ki tudják szűrni a komolytalan fiúkat. (mivel nem ejtették még korábban pofára őket)

Hogy csak szexre kellettek? Erre hadd mondjam azt, hogy egy dörzsöltebb fickó a tenyeréből fogja etetni ezeket a naiv lányokat a hitegetéseivel, főleg ha jó színészi képességgel rendelkezik.

Vagyis nem mondanám, kizárólag az ő hibájuk lenne.

2016. aug. 13. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Áh, csak sok a s€ggfej, és hihetetlenül nehéz kiszűrni őket...
2016. aug. 13. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobban járnátok, ha egyenes emberek lennétek. Mondja meg a nő is, hogy mit akar, mondja el a férfi is. Nekem is volt már, hogy ki lett jelentve, hogy márpedig meg akar dugni és nem is sértődtem volna meg, ha utána nem akar kapcsolatot, mert elmondta, hogy csak meg akar dugni és kész. Ne aggódjatok, bőven van nő, aki benne van egy jó menetben akkor is, ha tudatosítjátok bennük, hogy nem lesz belőle kapcsolat meg semmi. Amúgy én nőként simán érzem, ha szexre kellek és rengetegszer arra is mennek a férfiak. De sokan meggondolják ám magukat, nálam például egyszerűen nem volt olyan, hogy ne gondolta volna meg magát az illető, pedig még csak jó sem vagyok az ágyban, de kifejezetten szép sem, meg még az sem lehetett, hogy én lettem volna a legminőségibb nő, akit megkaphatnak. Szóval nem tudom miért, de sokan meggondolják magukat. Igazából zsákbamacska ez a játék. Az a nő, aki meg vállalja, hogy szexel indít, az vállalja azt a rizikót is, hogy abból lehet, hogy csak szex is marad. Ha annyira fél, hogy kihasználják, akkor menjen el randizgatni meg fokozatosan felépíteni egy kapcsolatot, mert úgy is lehet és jelentősen csökken tőle a rizikófaktor is.
2016. aug. 14. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!