Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden nőnél sorban állnak a férfiak, akkor miért vannak nők társkeresőkön?
"Sorban állnak, de aki beáll a sorba, az már ott is marad. Ahhoz, hogy érdekelj, különbnek kell lenned, és nem a sorodra várnod. 21/"
Ennek kapcsán eléggé adódik két kérdés:
- hogyan lehet vadidegenül kitűnni a sorból?
- te mivel tűnsz ki annyira a "sorból", hogy az kellő motivációt jelentsen az első ponthoz?
#10 ennél azért konkrétabb választ vártam volna, mert ez így elég semmitmondó. OK, aki bevallottan szexkapcsolatot keres (ami egy teljesen korrekt dolog a részéről), az kiesik a szűrőn, ha te komolyabban gondolkodsz.
Eddig világos.
De a többivel honnan veszed, hogy csak szexet akarnának - mert ahhoz, hogy te ezt interneten keresztül egy vadidegennel kapcsolatban nagy magabiztossággal meg tudd állapítani, ahhoz véleményem szerint nem "jó emberismerőnek" kell lenni, hanem látnoknak.
Arról meg még ennyi választ se adtál, hogy hogyan próbálsz tenni azért, hogy a szerinted sem csak szexre hajtó pasik figyelmét is fel tudd kelteni.
Pedig ez nagyon érdekelne.
Konkrétabban hogy lehet megfogalmazni? :)
Tenni nem sokat tudok érte, mert úgyis megtalál mindenki, meg sem nézik, hogy mi van a másik adatlapján. De pl.ha valaki alapból cicis képet rak ki profilképnek csücsörítős szájjal, azt nagy eséllyel könnyen kaphatónak értékelik. Nekem nem volt olyan kép, ami alapból látható, csakis engedéllyel.
Természetesen nem vagyok látnok és ahogy írtam semmi sem biztos, csak max. nagyon sok év ismeretség után, de azért lehet úgy forgatni a dolgokat, a beszélgetést, hogy valahol megbukjon, ha olyan az illető.
hát pl. úgy, hogy leírsz néhány konkrét esetet, hogy mikor miből szűrted le, hogy a pasi igaziból csak a szexre hajt.
A másik kérdésemet akkor viszont én konkretizálom: pl. milyen az adatlapod? Mennyit írtál magadról benne, mik vannak rajta, mennyi idő volt összerakni?
Megfeleloen ki kell tollteni az adalapot nem csak a kotelezo 2-3 dolog
Ha van olyan h milyen part keress akkor azt se hagyja ki
Legyen kepe eleg egy arc kep is
Tudjon magarol irni legalabb 10 sor
Ha levelet ir - koszones helyesiras par sor keresztnev vagy nick a vegere
Ha van cset funkcio - koszones, kellemes beszelgetes ne legyen eroszakos lekezelo
Amit ne:
Elso 5 levelben ne legyen utalas a szexre
Cseten se a szex legyen a tema
Nem akarjon azonnal talakozni
Keltse fel a no erdeklodeset
Legyen kedves ertelmes legyen temaja
Marmint akkor ha part keres es nem alkalmi szexet
Ha azt akkor elore kozolje
aham
szal legyen 10/10 és emellett egy hisztis liba kb 60-as IQ-val
neked akkor simán megfelel egy kirakati baba is
korrekt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!