Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy egy párkapcsolatban akármelyik félnek segítenie kell a másikat, ha megtámadják őt?

Figyelt kérdés

Tehát szerintem ha a nőt megtámadják, a férfinak segítenie kell legyűrni a támadót, de ha a férfit támadják meg, a nőnek is segítenie kell a támadó ellen. (Most olyan esetre gondolok, mikor a megtámadott fél nem tud elmenekülni, mert ha ez lehetséges, akkor szerintem a legjobb, ha együtt elfutnak.)

(Mielőtt jönne valaki azzal, hogy itt egyenlőséget akarok, de a konyhában nem, szólok, hogy ez nem igaz, szerintem a házimunkát, a gyereknevelést is közösen kell megoldani.)

2016. aug. 12. 19:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha többen vannak, lehet elfutnék, rettegek, hogy egyszer megerőszakolnak. Ha 1 emberről van szó, ott biztosan megpróbálnék segíteni. De a legjobb, ha mindketten el tudtok menekülni.
2016. aug. 13. 09:34
 12/16 anonim ***** válasza:
igen, én is igyekeznék segíteni. nem tudom, hogyan, nem kerültem még ilyen helyzetbe.
2016. aug. 13. 10:12
 13/16 Titusztitusz ***** válasza:
Nem...Énis pontosan ugyanígy gondolom a dolgot...És most mindegy az,hogy a feleséget támadják meg fizikailag,vagy a férjet verbálisan...Nemis értem, hogy miként is létezhet olyan, hogy ez bárkinek is kérdés...
2016. aug. 13. 10:27
 14/16 BlackSword ***** válasza:
Pedig egy nőtől elfogadható ha elfut segítségért, és nem áll neki hústornyokkal verekedni... Az nem segítség...
2016. aug. 15. 17:30
 15/16 Titusztitusz ***** válasza:
14-es...Egy NŐTÖL nemis várja el szerintem senki sem azt,hogy 140 kilós kanokkal álljon le verekedni,de AZT már el lehet várni,hogyha mondjuk hisztis pi.csák pörölnek a férjével,meg köszörülik rajta az érdes nyelvüket,akkor beszálljon Ő IS a verbális konfliktusba a férje védelmében...
2016. aug. 15. 17:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy, milyen helyzet.

1. a verbálisan inzultálókat - legyen nő, vagy pasas - két mondattal a földbe tiprom

2. ha egy ember támad ránk, segítenék a barátomnak, mert ketten mégis csak többek vagyunk

3. ha viszont vagy 3-4 férfi támad ránk, akkor futás, és rendőr - ha el tudok menekülni -, mert semmi értelme, hogy lefogva nézhetem végig, hogy őt péppé verik, aztán megerőszakolnak, és engem is összevernek.

Lehet, szmét dolog, de van annyi eszem, hogy ne álljak bele egy eleve vesztésre ítélt szituációba, hanem inkább segítséget hívok.

2016. aug. 16. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!