Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Szamotokra vissztaszito, ha egy no nem tud olyan gyorsan jarni magassarkuban, mint laposban? Ilyenkor mit szoktatok gondolni?
Figyelt kérdés
Most nem arra ertem, hogy ossze-vissza esik, hanem arra, hogy lassan, ovatosan, kecsesen tipeg2016. aug. 11. 13:20
1/4 anonim válasza:
Még is mi lenne ebben visszataszító? Idővel majd hozzászokik vagy nem, de egy nő megítélését nem sokban befolyásolja. Mindenki úgy megy ahogy neki kényelmes! :)
2/4 anonim válasza:
Számomra csak az a visszataszító, ha úgy megy, mint aki jégen jár és a legszívesebben minden lépésnél megkapaszkodna valamiben. Na az ilyen járás inkább röhejes, mint szexis. Járjon inkább laposban.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha valaki tényleg kecsesen jár, és lassabban, de nem erőltetett, az nem visszataszító. Ha erőltetetten pipiskedik, az már ciki.
4/4 Költőnő? válasza:
Hát ha totyog tipeg az sztem inkább olyan, mintha nem tudna járni benne. Sztem magassarkúban úgy elegáns közlekedni, ha tudja is viselni az illető, ellenkező esetben kár forszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!