Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem elfogadott, ha nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az üzenet küldője: kérdése:

Miért nem elfogadott, ha nő létemre szeretem a szexet?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy mi a baj ezzel, sok párkapcsolatban ez problémát okozott eddig, mert igényeltem a napi 10-et is
2016. aug. 10. 21:44
1 2
 11/20 WheneverYouWant ***** válasza:
100%
Elég rövid idő után unalmas lehet a másik fél számára... szerintem próbáld kicsit tartóztatni magad...
2016. aug. 10. 23:05
 12/20 anonim ***** válasza:
33%

Nem gond, csak olyan parntert kell keresned, aki bírja az iramot, ami elég nehéz. Szerencsére nekem sikerült olyan pasit találnom, akivel a napi 4-5 az alap, hétvégéken inkább 8-10 :D Ő is ennyiszer kívánja legalább, és bírja is gond nélkül.

De nem volt könnyű, én is rengeteg bántást kaptam az exeimtől, hogy önző vagyok, meg mániákus...

"elégítsd ki magad, ott a kezed"

Lehet, hogy valaki fel tud izgulni arra, hogy saját magát tapizza, de nekem attól SEMMI jó érzésem nem lesz, egyszerűen tök hidegen hagy..

2016. aug. 10. 23:21
 13/20 anonim ***** válasza:
Ezt nimfomániának hívják és már nem a normális szeretem a szexet kategória. Nehéz lesz olyat találnod aki ezt bírni fogja...
2016. aug. 11. 00:04
 14/20 anonim ***** válasza:

ma 00:04

A nimfománia nem azt jelenti, hogy valaki sokat akar szexelni :)

2016. aug. 11. 01:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Vmit szexszel akarsz potolni v kompenzalni.A lelki reszet kene rendbetenned es akkor lecsokken.
2016. aug. 11. 06:13
 16/20 anonim ***** válasza:

Ennyi időd van csak szexre naponta?

Nincs baj azzal, ha szereted a szexet, de napi 10 már nem normális dolog...átlag embernek erre nincs ideje munka mellett.Én úgy látom a sok szex lenne neked a gyógyír, lehet szeretethiányos vagy?

2016. aug. 11. 07:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát a napi 10 még engem is próbára tenne. A 6 még beleférne.
2016. aug. 11. 10:45
 18/20 anonim ***** válasza:
31%

Mi a 0% a válaszomban? Legyen annyi, nem bánom, csak nem értem, miért. Ha talál olyan párt, aki kívánja ennyiszer, akkor mi a gond vele?

Amúgy mi az, hogy hogy van ideje? :D Nálunk pl: ébredéskor, munkából hazaéréskor (kb 4-5 óra között), vacsi előtt, vacsi után (ez van olyan 8 körül)

Ez után meg úgyis olyan éjfélig fent vagyunk, punnyadunk, közben annyiszor egymásra tudunk mászni, ahányszor jólesik. 6-7 simán belefér hétköznap. Persze nem mindig 2 órás maratonra kell gondolni, mindketten inkább a rövidebb meneteket preferáljuk.

2016. aug. 11. 12:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Azta...én egész nap nedves vagyok de napi 10?wtf...

A leírtak alapján ez kb. úgy fest, hogy az együtt töltött idő teljes egészét ez tenné ki.

Azért egy párkapcsolat nem csak a szexről szól.

Én is tudnám csinálni akármikor de ne ez töltse ki az egész párkapcsolatot. Szerintem.

30/N

2016. aug. 11. 12:07
 20/20 Sunshinedoll ***** válasza:

Nincs vele baj, csak olyan partnert kell találni, akinek hasonló igényei vannak.

Mondjuk nem tudom, mi számít neked egy menetnek, de a férfiaknak kicsit nehezebb lépést tartani, nincs nekik sortűzorgazmusuk, mint némelyik nőnek, orgazmus után nekik rendszerint pihenni kell, és attól is fgg, melyik meddig bírja a menetet. Nem akarom a férfiakat a kutyához hasonlítani, de a szomszéd mesélte, hogy a kutyája annyit próbálkozott az egyik szukánál (csak nem érte fel), hogy combizomgyulladása lett, és a lépcsőn se bírt felmenni, meg 2 kilót fogyott pár nap alatt. Ezt csak azért mondom, mert a legtöbb pozíció a férfinek megterhelőbb fizikailag, ők azok, akik többet mozognak, míg a nő főleg csak fekszik, úgyhogy érthető, ha elfárad.

Mondjuk nyilván nem mindegy, hogy egy menet másfél órás vagy 5 perces :D Ki a francnak van ideje mondjuk suli vagy munka mellett napi 10x1-1,5 órát szexelni?

2016. aug. 11. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!