Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy, túl fájdalmas?
Párommal arra készülünk, hogy lefekszünk egymással.
Viszont elég nagy mérettel rendelkezik és félek nagyon fog fájni...
A párom idősebb tapasztaltabb, bízok benne és ő az akivel el azeretném veszíteni de kicsit bennem van a félsz?
A nagy minden esetben kellemetlen, vagy csak túlgondolom és nem kellene?
21L
Háát, van olyan, hogy túl nagy. De ha szűzként az első 4-5 alkalom fáj (a 2.tól már nem nagyon), az még aránylag normális. Ha már 10-12nél tartasz és még mindig fáj (nem csak az első 3-4 mozdulat), az már nem jó.
Nekem több év után lett egy új barátom, hát, azért az méret volt.. Hosszra nem is, de vastagságra. Másfél-két napig fájt utána, kb egy hónapig voltunk együtt még az után, hogy először lefeküdtünk, heti pár alkalommal volt bennem, de nagyon fájt. Pedig jól csinált mindent, síkosítóval is próbáltuk, stb.
De az tényleg ilyen szörny méret volt, na. :D A simán elég nagy méret" még nem kell, hogy bántson. Hozzá tudsz szokni simán. Ne aggódj.
Nekem rohadtul fájt, el is sírtam magam, pedig felizgatott, nylt, és csak rám figyelt...
De amíg együtt voltunk - másfél év - minden! szex fájt, és végül ezért is szakítottunk, mert az, hogy én szenvedek, míg ő élvezkedik, nem pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!