Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal együtt vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal együtt vagyok 4hónapja, és nem úgy indult a kapcsolatunk ahogy kéne, mit tanácsoltok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Az egész egy facebookos beszélegetésből kezdődött (sokat beszélegettünk előtte) amikoris bepróbálkozott. Először csak egy viccnek vettem az egészet, aztán komolyabbra fordult a dolog. Szexelni akart, és pedig belementem, mondván miért ne? Aztán rá félhónapra megtörtént. Többször is akarta, de én mondtam legyen elég, de nem volt elég. Lassan azt vettük észre, hogy járunk. Már négy hónapja együtt vagyunk, és ő még sohasem volt szerelmes. A negyedik hónapba kihúztam belőle nagy nehezen az igazságot. Azt mondta nem szeret. El akartam hagyni. Azt mondta adjunk időt magunknak legalább szeptemberig. Rábólintottam. Haza mentem másnap. S vissza mentem 2hét múlva, azt mondta hogy nagyon hiányoztam neki, egésznap rám gondolt, és hogy felejtsük el azt amit akkor mondott, mert rájött hogy szeret, bocsássak meg neki, nem akar elveszíteni. Meg bocsájtottam.

Szerintetek jól döntöttem? Mert szeretem, azok ellenére amiket mondott.

2016. aug. 10. 18:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Magadat veszíted el.

Az van a kérdés kifejtésében, hogy lényegében mindig az történik, amit ő akar.Figy:

Szexelni akart, és pedig belementem

de én mondtam legyen elég, de nem volt elég.

Rábólintottam.

Meg bocsájtottam.

2016. aug. 10. 19:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Max.újabb tapasztalatot szerzel..és ahogy látom nem pozitívat.De ne legyen igazam.
2016. aug. 10. 19:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem az van veletek ami velem volt, de nagyon ismerős a sztori.

Exemmel már másfél éve jártunk, ezalatt 1 évet végig veszekedtünk. Nem szakítottunk mert szerettük egymást meg meg is szoktuk egymást, meg első kapcsolat is volt.

Egyik veszekedés alkalmával elhalkult és gonoszan bámult maga elé. Én próbáltam vele békülgetni, mondom: szeretlek! Semmi válasz. Kérdezem (viccből, hiszen igen választ vártam): te is engem? Erre az exem mit felelt?: Már nem annyira, mint régen.

Nekem nem kellett több, felálltam és indultam haza. Ő utánam jött, megállított és elkezdett sírni, hogy ő csak azt HITTE, hogy nem szeret, de most, hogy látja, hogy nekem ez nem tetszik és elveszíthet, magyarul nem lesz kivel b...nia, ezért mégis szeret.

Nem így mondta, ezt én tettem hozzá, de érted a lényeget, kur vára nem szeretett, csak nem akart egyedül lenni. :) Rá pár hónapra én dobtam ki őt, életem legjobb döntése volt, csak azt sajnálom, hogy miért nem előbb tettem meg. :)

2016. okt. 5. 12:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem az van velünk. Azóta tényleg megvagyunk, nincs semmi problémánk, elvagyunk.
2016. okt. 9. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!