Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire megváltoztatja az embereket, ha van autójuk?
Normális esetben egy 14 éves lány nem is pasizik, de ha mégis akkor sem köt ki az első jöttmentnél!
Egy 18 éves srác sem fog örökre lepaktálni egy kislánnyal.
2 hónapja vettem meg álmaim autóját, és én sem nagyon tudok kiszállni belőle. Van, amikor céltalanul elindulok, és csak megyek, mert imádom. Igaz nekem nincs barátnőm jelenleg.
Ha mindig is egy autóra vágyott, akkor most valószínűleg ki szeretné élvezni, hogy van neki. Most fiatal, most kell megtennie, hisz később család mellett már nem lehet.
30F
az igen...
nekem is megvolt már életem első autója, és egyáltalán nem érdekelt, napi 3 km-t mentem vele össz
Ha nem számolunk pár ünnepet meg egy pár rosszidőt, akkor számoljunk mondjuk 300 nappal.
35000 ÷ 300 = 116.6 km naponta.
Na, a lényeg, hogy van aki imád vezetni, imádja, hogy kinyílt előtte a világ, mondjuk pénz se ártana, mert:
ha a kocsi 100 km-en eszik 5 litert, akkor 100 km-re 320 forintos áron számolva 1600 ft, akkor
35000km ÷ 100km = 350 alkalom tankolásra
350 x 1600 = 560.000 Ft csak üzemanyagra!
Tehát a pasid havi 50 ezer forintot csak üzemanyagra költött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!