Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért találnak meg mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találnak meg mindig az öregek?

Figyelt kérdés

75 éves ember 1x csak letámad, leakar smárolni, és megfogja mellem

55 év körüliek pedig: vki rácsap a fenekemre

a másik felajánlja,h csinál nekem gyereket

a 3. tetszem neki és meg is mondta,és randira hív

pedig kb 5 mondatot,ha váltottam velük,de egyetlen egy kétértelmű szó,vagy utalás arra ,h bejönnek nekem nem voltak

16/ L

2010. ápr. 18. 21:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

utolsó: van benne igazság

de már kicsit kezdek félni az idősebbektől :S

2010. ápr. 18. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne ítéld el őket :) Igazán ritka az olyan.

Ha kezdesz tartani tőlük, akkor tarts távolságot. De egy olyan igazán tiszteset, hogy ne nagyon érjen el. Egyébiránt meg, komolyan mondom, ha még1x előfordul úgy csapd pofon hogy repüljön a műfogsora! :D

2010. ápr. 18. 21:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A telivér én úgy tudtam nem a teltet jelenti. Én azt hittem a telivér az ilyen céda féle, de lehet, hogy akkor én voltam félreinformálva.

Kérdező! Szólj valakinek, nem normális, amit művelnek. Miazhogy leakar smárolni???? Meg fogdos? Mi joga van ehhez? Mit képzel magáról? Szólj apukádnak.

Még ha ribancosan öltöznél, akkor sem lenne joga ilyet csinálni.

2010. ápr. 18. 22:08
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

Megszaporodtak az ilyenek mindenhol?

Segítek:

Női öltözködés 100 évvel ezelőtt:

[link]

Ma:

[link]

Plusz a smink, és hogy már 14 évesen el lehetne adni több, mint a feleteket öt évvel idősebbnek. Nem tudom, követed-e vagy ismered-e a myvip szépségversenyeket, de az ott lévő csajok többségét 14 helyett én 24-nek nézném, ha nem látnám az adatlapjukat.

Nem, ez nem személyesen a te hibád, és azt sem mondom, öltözködj visszafogottabban, egyszerűen ez van. Nem a férfiak lettek perverzebbek, a nők lettek vonzóbbak (lásd első vs második kép). Na jó, akár lenne, akár nem lenne joga azt csinálni, hogy például le akar smárolni -szerintem ehhez már nincs, viszont egy randikéréshez, miért ne, hiszen az a korunkbeliek közt is így megy néha, csak pár szó után- az egyetlen, amit tényleg tehetsz ez ellen, hogy visszafogottabban öltözöl. Ha szép, vagy csúnyább már úgy sem leszel, és ne is akarj lenni.

Ja és ne utáld az összes idős férfit, ne ijjedj meg tőlük. A többségük normális és sosem lépne át egy olyan határt, mint az a három is nálad. Persze, mindegyik gondol arra, ha elmegy melletted, hogy elkapna szívesen, de ez igaz mindenkire 10-100-ig nyilván, aki meglát, ha jól nézel ki.

F/16

2010. ápr. 18. 22:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a "telivért" inkább egy kicsit gömbölyded, asszonyos, faros kis nőnek mondanám átvitt értelemben. Olyan "anyának" való. A cédasághoz semmi köze!
2010. ápr. 18. 23:31
 16/18 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=2ba8PIHwbtA

küldöm nekik ezt a számot!

2010. ápr. 19. 12:24
 17/18 A kérdező kommentje:
nem öltözök kihívóan, sőt inkább egyszerűen, és sminkelni sem sminkelem magam
2010. ápr. 19. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:
szerintem azért,mert idősebbnek nézel ki a korodnál olyan igazi nőnek.de vágd pofán legközelebb, küld el őket a francba!ez undorító!-.- egyébként ez fura,mert valaki írta a teltebb idomokat szeretik, hát mondjuk én elég vékony vagyok sőt még fiatalabbnak nézek ki a koromnál és volt olyan öreg papóka aki beszólogatott egy s mást...:S
2010. júl. 7. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!