Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire tetszik ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire tetszik ez az alkat?

Figyelt kérdés
[link]

2016. aug. 9. 04:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%
Őszinte leszek, 185 cm magas vagyok, de mégis assza a csőrömet az, ahogy EZEN AZ OLDALON a csajok jelentős részénél már felejtős, ha a pasi nem magasabb náluk legalább 10 cm-el. De én azért ne járjak patikamérleggel. Szóval ha a testzsírszázalékod >= 30%, akkor már felejtős. A fent említett felszínes csajok most jöjjenek és nyomjanak egy-egy piros kezet. Köszönöm! :)
2016. aug. 9. 08:25
 12/25 anonim ***** válasza:
Izgató!
2016. aug. 9. 08:35
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerintem csinos, de az ilyen típusú nadrág (főleg világos színben) legalább 5 kilót dob rajta pluszban.
2016. aug. 9. 08:52
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

Ilyen alakra az eletben nem vennek haspolot feszulos farmerrel mert dagibbnak nez ki a lany mint ami. Egyebkent igy ebben a formaban nekem o nem jon be, a formasabb, vekonyabb noket szeretem.

A kepen szereplo lanynak le kene dobnia 5 kilot, edzessel, hogy valami formaja legyen.

2016. aug. 9. 08:57
 15/25 anonim ***** válasza:
72%
Túl zsíros. A nagyon vékony és e között bőven van még sok árnyalat, szerintem nagyon nem itt kezdődik a nőies alkat.
2016. aug. 9. 11:16
 16/25 anonim ***** válasza:
Kicsit sok. Mondjuk meztelenül lehet egészen más.
2016. aug. 9. 11:18
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem szép.
2016. aug. 9. 11:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt írom, bőven akad rajta felesleg, kissé dagadt, azonnal lepontoznak. Le lehet pontozni, de ez a test akkor is dagadt, ahogy már előttem is megírták.

Nekem is az tetszik, ha egy nőnek karcsú a dereke, lapos a hasa, szépek a formái, enyhén izmos, sportos. Ez a lány lassan szétfolyik, látszik, hogy a szűk farmer tarja egyben.

Szóval nem tetszik.

2016. aug. 9. 12:15
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
En lanykent irom h nem csinos es nem egeszseges h ilyen sulyban van.Foleg h nem allnak neki jol ezek a ruhak.Nem ertem miert kell ilyen ruhat felvenni ez a vekonyaknak es a sportos lanyoknak all jol nekik teljesen mas fazonu ruhak allnanak jol.
2016. aug. 9. 13:43
 20/25 anonim ***** válasza:
Nagyon csinos! Jó lenne, ha minden csaj ilyen alakkal rendelkezne!!
2016. aug. 9. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!